Denisa Crăciun

Startup-ul românesc Stailer lansează două programe de educație pentru antreprenori

Thumbnail

Startup-ul românesc de programări la saloanele de înfrumusețare Stailer lansează două programe de educație pentru antreprenori și specialiști.

Stailer lansează programele de educație Beautyprenor și Mastery prin care 1.000 de specialiști, antreprenori, viitori proprietari de saloane de înfrumusețare, stiliști angajați și specialiști independenți vor avea acces la formare și acțiuni de învățare, se arată într-un comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Potrivit comunicatului, programele oferă informații și instrumente pentru a-i ajuta pe antreprenori și specialiști să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele necesare pentru dezvoltarea unei afaceri sau cariere în domeniul saloanelor de înfrumusețare.

Platforma lansată de antreprenorul Andrei Ursachi a generat în 2022 saloanelor partenere venituri de 5,5 milioane de euro prin programările online, în creștere de zece ori față de veniturile din 2021 (550.000 euro), susține startup-ul. 

Numărul de utilizatori ai aplicației Stailer a ajuns la 91.623 la finalul anului 2022, în creștere cu 488% față de sfârșitul anului precedent (15.513).

Parallax

Vizualizari
604
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri