Claudiu Zamfir

Startup co-fondat de un programator român, cumpărat de o mare companie canadiană

Thumbnail

Un programator român a fondat, în Danemarca, alături de un asociat, un startup IT, iar acum, după doi ani, firma a fost cumpărată de o mare companie din Canada.

Ciprian Florescu (27 de ani) este un programator din Iași. A făcut liceul la „Moisil”, în Iași, la profil de informatică, apoi a terminat tot info la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, după care s-a dus la Copenhaga să-și facă masteratul, tot pe info. Aici s-a angajat câțiva ani la o companie IT, iar în februarie 2020 a fondat startup-ul HelloFlow, alături de un asociat, Mikkel Skarnager.

HelloFlow oferă companiilor o soluție no-code de management al relațiilor cu clienții. Softul lor permite companiilor să realizeze onboarding-ul clienților foarte rapid, fără să fie nevoite să scrie programe noi. Startup-ul danez abordează o zonă financiară sensibilă, atrăgând atenția unei mari companii de verificare a tranzacțiilor online.

Astfel, compania canadiană Trulioo a achiziționat startup-ul HelloFlow. Valoarea tranzacției nu a fost dezvăluită, însă este cunoscut că HelloFlow a atras investiții de 3,3 milioane de dolari în cei 2 ani de existență (conform CrunchBase).

 

Parallax

Vizualizari
1776
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri