Denisa Crăciun

Un startup de investiții în obiecte de lux, cofondat de o româncă, obține o finanțare de 900.000 de dolari

Thumbnail

Konvi, un startup care a dezvoltat o platformă de investiții în obiecte de lux, co-fondat de o româncă, obține o finanțare de 900.000 de dolari de la fondul de investiții Axel Springer Porsche (APX) și alți angel investors, foști directori care au lucrat la Shopify sau la Snapc Inc., compania din spatele Snapchat.

Konvi este un startup fondat în 2020, în Berlin, de românca Ioana Surdu-Bob, Lena Sonnen și Eran Peer. Potrivit unui comunicat al companiei, aceștia au investit, de-a lungul timpului în zona de retail.

Platforma Konvi a fost lansată oficial în 2021 și, potrivit fondatorilor, permite tranzacţionarea şi deţinerea parţială de obiectele de lux precum ceasuri sau băuturi fine, de exemplu vinuri.

Echipa vrea să extindă oportunitățile de investiții și în alte obiecte precum: mașini de colecție, genți, artă, whisky și NFT.

La runda de finanțare au participat directori din FinTech și angel investors precum Claire Valoti (Director EMEA, Snap Inc,) Christoph Roettele (fost CEO Check24), foști directori de la Shopify și, de asemenea, fondul de investiții Axel Springer Porsche APX.

„A fost o decizie foarte ușoară să investesc în Konvi”, spune Claire Valoti, Snap Inc, completând că fondatorii startup-ului „au construit o platformă foarte centrată pe utilizator, care democratizează investițiile”.

Parallax

Vizualizari
2928
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri