Denisa Crăciun

Startup-ul care a câștigat 465.000 euro la București, la Spotlight 2022

castigator-spotlight-2022

O soluție de tehnologie care ajută afacerile să își înțeleagă mai bine clienții este câștigătoarea competiției Spotlight pentru startup-uri early-stage, care a primit și premiul investiție în valoare de 465.000 de euro.

23 de startup-uri din Europa s-au duelat pentru premiul investiție pus la bătaie de Spotlight, competiție care a avut loc joi, în a doua zi a evenimentului How to Web.

Este vorba despre Eyelet, Hyperjob, Synaptiq, Fagura, Avo Cool, GuidefAI, Braight Technologies, Directimo, INKI.TECH, Licenseware, MediNav, Getpin, Bloomcoding, Beesers, SOLO Fintech, Adapta Robotics & Engineering, Proofminder, Avokaado, InRento, Holoma, Hyperhuman, INPUT SOFT și Gorilla Link.

Startup-ul Braight Technologies din Polonia a câștigat competiția Spotlight, cu soluția sa tech prin care ajută business-urile să își înțeleagă mai bine clienții.

Organizatorii se pregătesc acum de ediția 2023 a evenimentului. Mai multe detalii găsiți AICI.

La evenimentul How to Web, unde a avut loc și Spotlight, au participat anul acesta peste 70 de experți globali de la companii precum UiPath, Google, Bitdefender, Product Culture, Pendo.io.

Evenimentul, lansat în 2009, este dedicat startup-urilor din Europa de Est. 

Parallax

Vizualizari
814
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri