Claudiu Zamfir

Sprijin Google Cloud în valoare de până la 200.000 dolari pentru startup-uri

Thumbnail

Startup-urile de tehnologie, inclusiv cele din România, pot aplica la programul Google for Startups Cloud pentru șansa de a obține credite cloud în valoare de până la 200.000 de dolari pe o perioadă de doi ani, precum și suport extins pe zona tehnică și de business.

Înscrierile la Google for Startups Cloud se fac AICI.

Anunțul a fost făcut de Dan Oros, Head Of Marketing la Google România:
 

Programul Google for Startups Cloud va acoperi primul an de utilizare a Google Cloud cu credite de până la 100.000 de dolari pentru startup-urile susținute de investitori, prin runde de serie A.

Pentru majoritatea startup-urilor, acest lucru va însemna că pot începe să construiască proiecte pe Google Cloud fără costuri, „asigurându-se că se pot concentra pe inovație, creștere și atragere de clienți” - a precizat Google.

În al doilea an de program, startup-urile vor avea acoperite 20% din costurile de utilizare a Google Cloud, până la un credit suplimentar de 100.000 de dolari.

Astfel, programul dedicat startup-urilor Google Cloud se anliniază inițiativei Google for Startups, oferind antreprenorilor tech „acces la mentori, produse, programe și bune practici Google”.

Parallax

Vizualizari
1112
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri