Denisa Crăciun

O soluție IT românească pentru piața auto a ajuns la investiții totale de 650.000 EUR

idei-afaceri-dreamstime

O soluție IT românească pentru piața auto anunță, joi, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că a ajuns la investiții totale de 650.000 EUR.

Sales Partner, lansată în 2020 de Felicia și Sorin Bârsan, a primit o finanțare de la Fortech Investments. Cu runda de finanțare tip seed ridicată, pe care o va folosi pentru extindere pe piețe internaționale, soluția IT ajunge la peste 650.000 EUR investiții. 

Sales Partner susține că mai mult de 10% din mașinile noi vândute în România se tranzacționeză cu ajutorul său, iar targetul este de a atinge un procent de 35% până la finalul anului 2025.

„Interesul investitorilor pentru produsul nostru și sprijinul oferit echivalează cu o recunoaștere a potențialului Sales Partner care ne încurajează și ne impulsionează. Ne bucurăm că pe lângă sprijinul Fortech Investments, business-ul Sales Partner și-a dublat potențialul, ceea ce ne permite să investim mai departe în această soluție unică pentru industria auto. Totodată, ne bucurăm să vedem că un număr mare de clienți sunt din ce în ce mai conștienți de ceea ce înseamnă transformare digitală și de impactul puternic pe care îl poate avea asupra afacerilor lor, iar în contextul schimbărilor economice actuale, companiile iau tot mai frecvent în calcul digitalizarea ca modalitate sigură de eficientizare a proceselor, pentru a economisi timp și a avea un insight mai bun asupra afacerilor lor”, a declarat Felicia Bârsan, cofondator Sales Partner.

„Sales Partner ne-a atras atenția prin complexitatea produsului, posibilitățile de scalare și integrare facilă, dar și prin determinarea celor doi antreprenori din spatele acestui business și a echipei pe care o coordonează. Ne-am alăturat rundei de investiții cu încredere totală în potențialul acestei soluții inovatoare, la nivel regional și nu numai. Vom susține Sales Partner nu doar prin finanțare, ci și prin expertiza noastră în acest domeniu competitiv și extrem de dinamic”, declară Valentin Filip, Managing Partner, Fortech Investments, fond privat de investiții tip angel și partener strategic pentru startup-uri.

Startup-ul a lansat o platformă modulară, ce include module dedicate de Vânzări, Marketing, GDPR, Connectivity (Integrare) sau Raportare, dar unificată, care poate fi integrată cu aproape orice soluție utilizată în domeniul auto.

Parallax

Vizualizari
671
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri