Smile Media

Smile Media oferă spațiu de promovare gratuit pe StartupCafe.ro și HotNews.ro pentru campaniile umanitare care vin în sprijinul refugiaților din Ucraina

Thumbnail

Companiile, organizațiile neguvernamentale și asociațiile care desfășoară acțiuni pentru sprijinul oamenilor fugiți din calea războiului își pot prezenta campania prin intermediul advertorialelor și bannerelor afișate pe site-urile din portofoliul Smile Media, HotNews.ro și StartupCafe.ro, în mod gratuit, în următoarea perioadă.

Agentiile de publicitate și clienții acestora pot comunica fie prin campanii de bannere sau prin advertoriale despre orice acțiune care are ca scop susținerea refugiaților din Ucraina.

Refugiații din Ucraina trăiesc în aceste zile un adevărat coșmar: oameni care și-au lăsat familiile, casele și întreaga viață în spate pentru a se salva; oameni care nu își pot imagina cum va arăta ziua de mâine și care nu știu dacă vor mai avea un loc pe care să îl numească "acasă".

În acest context, foarte multe persoane, companii, asociații și ONG-uri s-au mobilizat pentru a da o mână de ajutor în momentele în care contează cel mai mult și au demonstrat că umanitatea ne ține împreună.

Prin această inițiativa, Smile Media, împreună cu site-urile HotNews și StartupCafe, încearcă să ofere un mic ajutor celor care au făcut din sprijinirea refugiaților o prioritate.

Acum, mai mult ca niciodată, este nevoie să fim uniți și să demonstrăm că împreună putem depăși orice obstacol.

Pentru mai multe informații contactați echipa Smile Media la: contact@smilemedia.ro

Parallax

Vizualizari
1010
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri