Smile Media

[P] SmartBill și Visa încurajează integrarea Butonului de Plată cu Cardul pe factură

Thumbnail

Este binecunoscut faptul ca antreprenorii sunt preocupați de cash-flow-ul afacerii lor. Prin urmare, apelează mereu la optimizări prin care să își reducă din cheltuieli și să își crească cifra de afaceri. Sunt preocupați de investiții, iar pentru acest lucru au nevoie de resurse de timp și de bani. Cu cât reușesc să jongleze mai bine aceste resurse, cu atât afacerea va fi mai prosperă.

Digitalizarea oferă numeroase soluții prin care se pot optimiza resursele unui business. Afacerile care încorporează tehnologia în activitatea lor au foarte multe avantaje, printre acestea numărându-se competitivitatea ridicată, precum și posibilitatea de a-și redirecționa în mod inteligent resursele spre dezvoltare și creștere.

Promoția SmartBill, cel mai folosit program de facturare online și Visa este menită să vină în ajutorul antreprenorilor preocupați de îmbunătățirea cash-flow-ului afacerii lor. Plata facturilor emise de antreprenori este simplificată prin adăugarea unui Buton de plată cu cardul pe toate documentele emise cu SmartBill. Clienții sunt și ei la rândul lor fericiți pentru că pot plăti facturile mai rapid, iar antreprenorii sunt fericiți pentru că rata de încasare a facturilor este îmbunătățită.

Promoția este adresată antreprenorilor care au deja un cont SmartBill, dar nu au adăugat încă butonul de plată pe documentele emise clienților sau celor care își creează un cont nou SmartBill până la data de 28 septembrie 2021, apoi din acesta își activează butonul de plată pe factură, urmând pașii din aplicație.

Antreprenorii înscriși în promoție facturează cu SmartBill gratuit timp de 6 luni, 3 luni 0 comisioane la procesarea plăților cu cardul (până la pragul de 1.000.000 de lei procesați) la unul dintre procesatorii Netopia Payments sau EuPlătesc și în plus, intră în cursa pentru a câștigă o mașină electrică Volkswagen ID.3.

Dacă ești antreprenor află mai multe pe pagină promoției SmartBill și Visa!

Parallax

Vizualizari
931
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 410
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri