Denisa Crăciun

Un nou serviciu lansat de Bolt în România pentru firme

Thumbnail

Firmele din România care folosesc serviciul de transport Bolt Business pot împărți sau acoperi integral costul unei curse cu clienții, partenerii sau angajații lor, cu ajutorul unor cupoane de călătorie.

Cupoanele de călătorie lansate de Bolt Business, divizia pentru transport corporate a aplicației de mobilitate Bolt, au ca scop sprijinirea firmelor cu nevoi specifice de deplasare, spre exemplu la evenimente, pachete de beneficii pentru angajați și îmbunătățirea satisfacției clienților, susține compania într-un comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

„Utilizarea Cupoanelor se aplică și restaurantelor partenere Bolt Business, clienții sau partenerii beneficiind de reduceri pentru comenzile de mâncare, atât în zilele obișnuite de lucru, cât și cu ocazia evenimentelor”, susține Denisa Șușca, Business Development Manager, Bolt Business România.

Atunci când o firmă emite un cupon, persoana care efectuează călătoria va primi un cod prin e-mail, pe care îl poate copia și introduce în aplicația Bolt. Firmele pot alege dintre următoarele tipuri de cupoane:

  • Cupoane nelimitate: persoana care primește cuponul poate efectua un număr nelimitat de curse, într-un interval financiar prestabilit.
  • Cupoanele procentuale oferă un procent stabilit de reducere la o cursă până la o anumită sumă. De exemplu, o reducere de 25% la o cursă care nu costă mai mult de  30 de lei.
  • Cupoanele cu sumă fixă acoperă o sumă stabilită, de exemplu o reducere de 25 de lei la o călătorie.

Cupoanele pot fi utilizate pentru orice tip de călătorie de afaceri. Bolt Business este disponibil în peste 40 de țări, iar mai mult de 30.000 de companii utilizează serviciul la nivel global.

Parallax

Vizualizari
202
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri