Claudiu Zamfir

Servicii și resurse Google pentru antreprenori, oferite gratis la Startarium

Thumbnail

Un număr de 50 de antreprenori din România vor putea beneficia de pachete de resurse și servicii în valoare de peste 150.000 de euro pentru a-și crește afacerile, într-un nou program lansat, marți, de platforma Startarium, cu susținerea Google.

Startarium RE:BUILD oferă sesiuni gratuite de consultanță și mentorat pentru antreprenori și continuă acum cu cea de-a treia intervenție-suport, RE:ECHIPAREA antreprenorilor cu resurse și servicii-cheie subvenționate de parteneri locali și internaționali.

Ne bucurăm să putem contribui în a oferi antreprenorilor locali acces la resursele educaționale și instrumentele necesare pentru a-și crește afacerea în mediul digital. Prezența online, instrumentele pentru productivitate și colaborare, dar și promovarea și creșterea vizibilității produselor și serviciilor pe care ei le oferă sunt deosebit de importante pentru o dezvoltare sustenabilă a afacerii” - a spus Dan Oros, Head of Marketing Google.

Pachetele de resurse din programul de RE:ECHIPARE, oferite de Impact Hub și ING antreprenorilor din Startarium cu sprijinul Google, sunt următoarele:

  • HR - pentru antreprenorii care trebuie să își redefinească și organizeze echipele, cele 10 pachete HR disponibile conțin servicii de recrutare oferite de Jobful și instrumentul de team management Mirro
  • Contabilitate - cele 20 de pachete au rolul de a ajuta antreprenorii să depășească obstacolele ce țin de facturare, management financiar și contabilitate. Parteneri: Keez & SmartBill
  • Marketing - resursele oferite în cadrul celor 15 pachete de marketing disponibile vor contribui la o mai bună promovare, poziționare, comunicare și organizare a eforturilor de marketing a beneficiarilor. Parteneri: Planable, Google Ads, Neticle, Zitec
  • E-commerce - pentru a susține dezvoltarea magazinelor online, Startarium oferă 5 pachete de resurse, în parteneriat cu Content Speed, SmartBill, Innoship, 2Performant

În plus, cea mai buna aplicație va primi și un pachet BONUS - Pachetul MARKETING PLUS, constând în:

  • credite Google Ads în valoare de 5.000 EUR
  • 6 luni de abonament la servicii de digital advertising oferite de Zitec
  • 6 luni de abonament la Planable, instrumentul de social media management
  • 3 luni de abonament la Neticle, pentru servicii de monitorizare de presă și digital media

Mai multe detalii despre eligibilitate și înscriere sunt disponibile AICI.

O nouă serie de consultanță

Pe lângă pachetele de resurse, Startarium deschide și o nouă serie de sesiuni gratuite de consultanță și mentorat, desfășurate pe parcursul a 4 săptămâni, pentru 50 de antreprenori hotărâți să se reinventeze.

Participanții selectați vor lucra cu echipe dedicate de câte 2 consultanți de business și vor trece printr-o ședință de lucru de grup, 1 ședință individuală, 1 ședință de peer sharing, webinarii și întâlniri de mentorat.

Înscrierile pentru pachetele gratuite de resurse sunt deschise până pe 15 februarie, ora 11:00 dimineața și se realizează prin completarea acestui formular.

Etapa de RE:ECHIPARE este dedicată antreprenorilor cu afaceri mai vechi de 1 an, care pot demonstra că afacerile lor erau pe un trend ascendent înainte de pandemie.

Înscrierile pentru cea de-a doua etapă de consultanță sunt deschise antreprenorilor cu afaceri înființate înainte de 1 ianuarie 2020, în creștere înainte de pandemie, inclusiv celor care aplică și pentru pachetele de resurse. Startarium pune la dispoziție 50 de locuri, iar deadline-ul pentru completarea formularului de aplicare este 1 februarie 2021, ora 11:00 dimineața.

Parallax

Vizualizari
1406
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri