Smile Media

S-a lansat ChallengEIT: programul care oferă sprijin start-up-urilor din domeniul medical

Thumbnail

Faci parte dintr-un start-up, spin-off sau IMM din România și aveți soluții funcționale pentru domeniul medical? Acum aveți șansa de a obține susținerea necesară pentru a vă testa soluția pe piață.

ChallengEIT este un program care își propune să identifice proiecte pe care să le dezvolte și să le introducă pe piețele europene.

Înscrie-ți proiectul pe https://go-eit.eu/challengeit-novartis/ până pe data de 15 august 2022!

Programul este lansat de compania Novartis, prin intermediul BIOME, rețeaua sa de centre de inovare și organizațiile din rețeaua EIT Hub Israel și EIT Health InnoStars, care și-au unit forțele pentru a identifica, susține și valida noi soluții digitale pentru îmbunătățirea serviciilor medicale din Romania și întreaga Europă.

Ați putea avea astfel șansa să vă numărați printre cele șase echipe care vor participa în competiția finală, câștigătorul urmând a fi anunțat la finalul anului 2022.

Participanții selectați vor beneficia de servicii personalizate, printre care se numără: conectare cu mentorii EIT și Novartis, acces la rețeaua EIT de alumni și date, cu rolul de a valida și a îmbunătăți conceptul, produsul sau soluția digitală. În plus, echipa câștigătoare va avea șansa de a obține finanțare și de a lucra cu BIOME pentru a-și șlefui proiectul.

Proiectele depuse trebuie să răspundă uneia dintre următoarele patru provocări:

1. Schimbul de informații între medici (peer-to-peer) în mediul digital: cum se pot purta conversații în mediul online între medici din diferite țări, cum se poate intensifica schimbul de experiență și cum se poate îmbunătăți comunicarea cu privire la experiența și cazuistică în rândul profesioniștilor din domeniul sănătății, pentru a îmbunătăți serviciile oferite pacienților.

2. Ghidarea pacientului în procesul de tratament: cum pot fi sprijiniți pacienții pentru a gestiona complexitatea bolii și procedurile de tratament; cum pot fi îmbunătățite rezultatele obținute de pacienți în urma unui management mai bun al planului de tratament, fără ca aceștia să apeleze la „Dr. Google”.

3. Medicină de precizie și îngrijire personalizată: cum poate fi anticipat mai bine răspunsul la tratament și cum ar putea fi evaluate profilurile de risc ale pacienților printr-o îngrijire personalizată, eficientă.

4. Provocarea EUnite Movement - Accesul la servicii medicale: cum poate fi îmbunătățit accesul la servicii medicale și ce sprijin poate fi oferit pentru a raspunde provocărilor apărute în contextul migrației, oferind acces eficient la cea mai bună îngrijire disponibilă, în special în perioade de criză.

Înscrie-ți proiectul pe https://go-eit.eu/challengeit-novartis/ până pe data de 15 august 2022  și lasă inovația să contribuie la buna calitate a tratamentului de care pacienții au parte.

Articol susținut de Novartis

Parallax

Vizualizari
1414
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri