Denisa Crăciun

Premii totale de 100.000 EUR pentru hackeri etici, la competițiile și activitățile de la DefCamp 2023

defcamp

Hackerii etici din România și din alte țări pot câștiga premii totale de 100.000 EUR la competițiile și activitățile din cadrul conferinței DefCamp 2023.

Conferința de securitate cibernetică, ajunsă la a 13-a ediție, va avea loc pe 23 și 24 noiembrie la București.

În cadrul evenimentului va fi o competiție de live hacking, unde participanții vor încerca să identifice și să exploateze vulnerabilități în sisteme informatice în timp real.

De asemenea, vor mai fi activități de tip Capture the Flag (CTF) în cadrul Hacking Village, zona dedicată educației și dezvoltării de cunoștințe în domeniul securității cibernetice, iar premiile totale ajung până la 100.000 EUR.

La calificările DefCamp Capture the Flag (D-CTF), competiția dedicată hackerilor etici din toată lumea, s-au înscris peste 600 de echipe din peste 80 de țări.

Dintre acestea, primele 16 echipe sunt invitate în etapa finală ce se va desfășura live, unde sunt așteptați atât participanți din România, cât și din Italia, Norvegia, Germania, Grecia, Franța, Austria sau Croația.

Finala din acest an a D-CTF va consta într-o competiție cu format mixt, care îmbină CTF-ul clasic de tip Jeopardy, în care fiecare echipă va trebui să găsească soluții pentru un set de provocări din mai multe zone de securitate, cu o competiție Attack and Defense.

La conferința din acest an vor fi alte 12 activități din Hacking Village. Participanții vor putea alege dintr-o gamă de provocări de hardware, software și network hacking, criminalistică digitală, inginerie inversă și multe altele.

Peste 2.000 de oameni vor participa anul acesta la conferința de securitate cibernetică.

Parallax

Vizualizari
79
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri