Denisa Crăciun

Se prelungesc înscrierile la concursul BASF de startup-uri, cu premii în bani

Thumbnail

Gigantul german BASF a anunțat că prelungește cu 15 zile înscrierile în competiția pentru startup-urile românești care dezvoltă tehnologii inovatoare în domenii legate de protecția mediului. Concursul oferă premii în bani și oportunități de investiții ulterioare.

Înscrierile la BASF Innovation Hub 2021 se fac AICI, până la data de 30 septembrie, au informat BASF și Camera de Comerț Româno-Germană, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Concursul se desfășoară în 11 țări din Europa Centrală și de Sud, inclusiv în România și în etapa locală a competiției, juriul va alege cea mai bună idee din România, această urmând să participe în finalele regionale BASF Innovation Hub 2021 împreună cu cele mai bune soluții din celelalte țări.

Despre această competiție - BASF Innovation Hub 2021 - am mai scris AICI.

Concursul are o fază națională și una regională, câștigătorul etapei locale va primi un premiu de 2.500 EUR, iar cea mai bună idee din etapa regională va primi un premiu de 5.000 EUR brut, premii cumulabile.

Se pot înscrie startup-uri care dezvoltă tehnologii în 3 mari sectoare:

  1. Energie curată (exemple: soluții de eficiență energetică, energie regenerabilă, reducerea emisiilor de carbon din sistemele de încălzire, promovarea tehnologiilor cu zero emisii etc.).
  2. Farm to fork (exemple: soluții pentru agricultura de precizie, tehnologii digitale în ferme, protecția culturilor, sisteme agricole sustenabile etc.).
  3. Economie circulară ( exemple: soluții digitale de reciclare, plastic biodegradabil, reciclarea bateriilor, produse și servicii bazate pe consum eficient de resurse etc.).

Parallax

Vizualizari
399
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri