Denisa Crăciun

Se prelungesc înscrierile la concursul BASF, cu premii în bani pentru startup-uri cu idei de afaceri sustenabile

Thumbnail

Se prelungesc înscrierile la competiția BASF Innovation Hub dedicată startup-urilor cu idei de afaceri sustenabile.

Gigantul BASF a anunțat, vineri, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că termenul limită al înscrierilor pentru participarea la competiția sa va fi prelungit cu două săptămâni, până pe 30 septembrie, la miezul nopții.

Mai mult informații găsiți AICI

Concursul regional BASF Innovation Hub se va desfășura în 11 țări din Europa Centrală și de Sud-Est, printre care și România. Tema competiției se concentrează pe soluțiile care contribuie, direct sau indirect, la pilonii Green Deal – energie curată, mobilitate inteligentă și agricultură durabilă (strategia “Farm to Fork”).

„Ne bucurăm să vedem cât de multe start-up-uri din Europa de Sud-Est și în special din România doresc să se alăture competiției noastre”, spune Andreas Lier, Managing Director, BASF România, și responsabil pentru regiunea Mării Negre și a Europei de Sud și Centrale.

„Până acum, aproape 20 de companii inovatoare și startup-uri din România s-au înscris în competiție”, a mai spus acesta.

Pe scena locală a concursului, juriul va alege cea mai bună idee din România, care va participa ulterior la finalele regionale BASF Innovation Hub, împreună cu soluțiile inovatoare din alte țări.

Câștigătorul etapei locale va fi premiat cu suma de 2.500 EUR brut, în timp ce cea mai bună idee a etapei regionale va primi 5.000 EUR brut.

  Parallax

  Vizualizari
  521
  Conţinut
  Parerea ta despre articol
  Adauga comentariu

  - Ultimele știri -

   


    Ultimele știri