Raluca Abrihan

Un antreprenor român lansează o platformă de instrumentări şi plăţi pentru dosarele de daună la pagubele acoperite de RCA

Thumbnail

Antreprenorul Dan Cobeanu, cu peste 15 ani de experiență în asigurări, fintech și insurtech, lansează o platformă care facilitează procesul de obținere a compensației pentru accidente acoperite de asigurarea RCA, în urma întocmirii unei constatări amiabile online.

Platforma PayPact introduce plata despăgubirii în urma producerii unui risc asigurat în maximum 48 de ore.

Inovația PayPact constă în procesul de înregistrare a dosarelor de daune prin intermediul aplicației web. PayPact a creat un user flow complet care permite realizarea dosarului de daună pe smartphone, în câteva minute de la producerea accidentului. Informațiile sunt preluate în mare parte automat, împreună cu imaginile şi documentele aferente. Ulterior, acestea sunt procesate de evaluatorii acreditați şi trimise societății de asigurare împreună cu o evaluare a daunelor. După aprobarea asiguratorului, PayPact transferă banii direct în contul clientului în maximum 48 de ore - susţin reprezentanţii startup-ului.

„PayPact reduce timpul de așteptare pentru obținerea compensației financiare la doar 48 de ore de la aprobarea dosarului de către asigurator. Păgubiții pot deschide și trimite dosarul de daună digital prin aplicația web PayPact, care îi ghidează la fiecare pas, astfel întreg procesul se reduce de la peste 60 de minute la doar 10 minute. Informațiile și estimările daunei sunt transmise automat companiilor de asigurare pentru validare rapidă. Odată aprobat un dosar, clientul păgubit are posibilitatea de a primi banii în 48 de ore direct de la PayPact.”, Dan Cobeanu, CEO PayPact.

Platformă interconectează asiguratorii direct cu clientul în câteva minute de la producerea daunelor. De asemenea, are capacităţi extinse antifraudă şi analiză de date, identifică clienții la standarde bancare de securitate şi pune la dispoziţie un sistem de interoperabilitate a datelor şi reduce semnificativ costul de procesare al dosarelor de daună şi îmbunătăţeşte gradul de satisfacţie al clienţilor, mai susţine antreprenorul.

Parallax

Vizualizari
1999
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri