Denisa Crăciun

Platformă pentru firmele românești care vor să dezvolte magazine online, lansată de grecii de la SoftOne

comert online

Firma IT SoftOne România, parte a grupului SoftOne din Grecia, lansează o platformă ce ajută firmele românești să-și dezvolte magazine online. 

Platforma de comerț online B2B (business-to-business) Shopranos oferă firmelor din zona de distribuție și producție posibilitatea de a-și dezvolta un magazin online, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

„Lansarea platformei eCommerce B2B, Shopranos pe piața din România întărește angajamentul SoftOne în a oferi clienților noștri soluții avansate și inovatoare. Prin intermediul noii soluții, vrem să satisfacem în totalitate cerințele tot mai exigente ale pieței eCommerce, dar și să minimizăm eforturile clienților noștri în dezvoltarea unui magazin online B2B, fructificând la maximum potențialul inteligenței artificiale”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General în cadrul SoftOne România.

Platforma încorporează funcționalități de inteligență artificială și permite firmelor să creeze conținut pentru magazinul online sau să îl îmbunătățească pe cel existent. Soluția este disponibilă în Cloud, printr-un abonament anual, având opțiuni de personalizare și capacitatea de a crea conținut actualizat în 30 de limbi, prin utilizarea IA.

Softone este unul dintre cele mai mari grupuri de companii business software din Grecia, cu 9 unități de business, peste 680 de angajați și o rețea extinsă cu peste 600 de parteneri ce deservesc peste 80.000 de clienți în 4 țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România).

Parallax

Vizualizari
1294
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri