Raluca Abrihan

Un instrument online ce vrea să crească productivitatea freelancerilor și a afacerilor mici, realizat de un startup din Iaşi, premiat la o competiţie internaţională

Thumbnail

Pinepipe,un tool menit să crească productivitatea freelancerilor și a afacerilor mici, lansat pe piața din România în 2020 de doi antreprenori din Iaşi, a fost desemnat cea mai bună și inovativă soluție de digitalizare din România la categoria Business & Commerce în cadrul World Summit Awards. Iată cum funcţionează acest instrument.

Pinepipe este o platformă de management a afacerii gândită special pentru nevoile freelancerilor și ale afacerilor mici, ce integrează toate funcționalitățile administrative necesare, de la ofertarea potențialilor clienți și managementul proiectelor, până la facturare și încasări, explică fondatorii startup-ului.

Aceasta este dezvoltată de Bogdan Nacu și Marius Chitaru, doi antreprenori din Iași. “Atunci când am început să lucrăm la acest proiect am pornit cu gândul la o soluție care să vină cu adevărat în ajutorul oamenilor pentru că în experiența noastră profesională anterioară ne-am lovit de tool-uri de management încărcate, greu de folosit, și știm bine ce înseamnă să petreci mult timp pentru a le înțelege.” a spus Bogdan Nacu, Co-fondator Pinepipe. “Ne-am dorit să construim o soluție simplă, intuitivă, care să automatizeze rapid procesele și să ajute utilizatorul să-și organizeze eficient munca.” a completat Marius Chitaru, Co-fondator Pinepipe.

World Summit Awards este un sistem unic de premiere ce selectează și promovează soluții de digitalizare locală care îmbunătățesc calitatea vieții în societate. WSA reunește, în cadrul diverselor evenimente și activități internaționale, o rețea globală de startup-uri, antreprenori sociali, mentori, jurați, experți, lideri guvernamentali, reprezentanți ai mediului academic și ai societății civile, cu scopul de a evidenția exemple de vârf care utilizează tehnologia și inovația pentru a impacta societatea în mod pozitiv.

Dacă tool-ul se va număra printre cele 40 de soluții câștigătoare, cei doi dezvoltatori vor participa între 22-27 martie 2021 la WSA Global Congress pentru a prezenta proiectul în fața publicului. 

Parallax

Vizualizari
1548
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri