Smile Media

[P] Importanța unui sistem de pontaj pentru angajatori și angajați

iFlow

Perioada post-pandemică a marcat începutul adoptării soluțiilor digitale pentru optimizarea operațiunilor în cadrul companiilor. Unul dintre domeniile care se află într-un proces accelerat de digitalizare este managementul resurselor umane (HR).Totuși, de ce este necesară o soluție online automatizată într-un departament care a funcționat cu dosare de hârtie și proceduri neschimbate de decenii?

Beneficii pentru angajați

Atunci când este vorba despre înregistrarea precisă a timpului de muncă, angajații pot percepe această inițiativă ca pe o formă de micro-management. Cu toate acestea, realitatea este diferită și merită să examinăm motivele.

Asigurarea unei plăți corecte. În procesul de calcul manual al totalului orelor lucrate pentru întreaga firmă, apar adesea erori. Ce să mai spunem despre orele  muncite suplimentar care nu sunt înregistrate. În schimb, o aplicație digitală, cum este iFlow,  înregistrează la minut orele muncite de angajați, iar în baza programului de muncă și a orelor de lucru înregistrate, va calcula și munca suplimentară efectuată.

Un alt beneficiu major este gestionarea concediilor. Prin intermediul aplicației HR - iFlow, angajații pot accesa în mod transparent informații despre zilele de concediu alocate, folosite și rămase, nu doar pentru anul curent, ci pentru întreaga perioadă în care sunt angajați în companie. Nu mai este necesară completarea manuală a cererilor de concediu și așteptarea aprobărilor fizice; totul este gestionat rapid și eficient în iFlow.

De asemenea, este important să menționăm accesibilitatea programului de lucru. Angajații au libertatea de a consulta programul lor de lucru în orice moment și pot solicita cu ușurință un înlocuitor atunci când este necesar, sau pot beneficia de un schimb de ture în cazuri de urgență.

Beneficii pentru angajatori

Automatizarea și economisirea de timp sunt doar câteva dintre avantajele oferite de iFlow. Cu această platformă, procesul de întocmire a rapoartelor devine automat și eficient. De la gestionarea prezenței și planificarea concediilor până la administrarea tichetelor de masă, recuperărilor pentru zilele de sărbătoare sau organigrama companiei. Astfel, verificările ITM nu mai sunt un stres deoarece fiecare raport este actualizat în timp real și poate fi imediat accesat și descărcat din aplicație.

Diversitate în modalitățile de înregistrare a timpului lucrat. iFlow oferă o gamă variată de metode și dispozitive de pontaj. Astfel, compania poate alege soluția ideală de pontaj în funcție de specificul activităților desfășurate de angajați, fie că lucrează la birou, de acasă sau în telemuncă. Iată câteva exemple: cod  QR, cartelă RFID, bluetooth, aplicație mobilă, control acces prin scanare facială sau amprentă și multe altele.

Capacitatea de a gestiona mai multe responsabilități simultan. Chiar dacă iFlow este o aplicație destinată pontajului, aceasta poate digitaliza și alte aspecte ale managementului, cum ar fi evaluarea angajaților, managementul proiectelor, gestionarea documentelor și semnătura digitală, etc. Astfel, angajatorul poate fi conectat la tot ce se întâmplă în companie, indiferent de locația sa, prin autentificare în sistem.

Interfața intuitivă și ușor de utilizat a softului iFlow este concepută într-un mod simplificat, astfel încât chiar și angajații străini, care nu cunosc limba română sau engleză, pot să o folosească fără dificultăți. Fiecare pas al utilizării este gândit în mod intuitiv, reducând semnificativ timpul dedicat sarcinilor din domeniul resurselor umane.

În concluzie, este important să subliniem că implementarea unei aplicații de pontaj nu înseamnă micromanagement, ci reprezintă o decizie avantajoasă atât pentru angajatori, cât și pentru angajați. Pentru a descoperi întreaga gamă de instrumente disponibile, vizitează site-ul web iFlow și înscrie-te pentru o perioadă de probă complet gratuită. Fă primul pas către digitalizare!

Parallax

Vizualizari
858
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri