Smile Media

[P] Cumpără viitoarea ta mașină de familie, fără stres, de la Leasing Automobile!

Cumpără viitoarea ta mașină de familie, fără stres, de la Leasing Automobile!

Atunci când ești în căutarea unei mașini de familie și nu vrei să îți bați capul cu toate detaliile, apelează la serviciile Leasing Automobile! Călătoriile cu mașina au propriul lor farmec și îți pot aduce numeroase beneficii, cum ar fi: flexibilitate, posibilitatea de a te opri ori de câte ori vrei sau când ai nevoie, posibilitatea de a-ți crea experiențe memorabile împreună cu familia sau cu prietenii și nu în ultimul rând, avantaje financiare.

Pentru a avea parte de o vacanță de neuitat cu toată familia, fără incidente, este foarte important să ai alături un partener de încredere, o mașină care să corespundă nevoilor tale și să fie în perfectă stare de funcționare.

Alege-ți viitoarea mașină din oferta Leasing Automobile și vei putea porni la drum fără griji, din prima clipă.

Piața auto este vastă, de aceea decizia de cumpărare poate fi dificilă. Am pregătit un scurt ghid care să te ajute să alegi mașina potrivită pentru tine.

Documentează-te, stabilește-ți un buget și respectă-l!

Un pas important în procesul de achiziție a unei noi mașini este documentarea.

Analizează atent tipurile de autoturisme disponibile pe piață în acel moment, identifică modelele care corespund nevoilor tale și analizează ofertele.

Stabilește-ți un buget și respectă-l indiferent de tentațiile care apar pe parcurs, pentru a-ți rămâne bani de cheltuit și în vacanță.

Caută soluții financiare adaptate nevoilor tale. Serviciul de buyback poate fi și el o opțiune dacă ai deja un autoturism. Leasing Automobile le oferă clienților săi condiții avantajoase de înlocuire a mașinii cu un model auto second hand în cea mai bună stare.

Ce model auto second hand să alegi? Mașină standard, SUV sau minivan?

Alege modelul în funcție de pasagerii care te vor însoți în vacanță și de numărul de bagaje pe care îl iei de obicei cu tine.

Mașina trebuie să ofere confort atât ție cât și celorlalți pasageri, mai ales atunci când porniți într-o călătorie mai lungă.

Alege modele cu dotări care să îți asigure o experiență de condus relaxantă și confort sporit  cum ar fi: asistență în trafic, volan și scaune încălzite, parbriz încălzit, senzori de ploaie, climă pe mai multe zone, suporturi pentru pahare, etc.

Drumurile lungi pot fi plictisitoare, de aceea este important să-ți echipezi mașina și cu un sistem audio performant. Acesta te va ajuta să îți dezvolți cunoștințele culturale ascultând un post de radio local sau să fredonezi melodiile preferate, iar timpul până la destinație va curge mai repede.

Siguranța este prioritară

Siguranța ta și a pasagerilor trebuie să fie prioritară atunci când pleci la drum. Optează pentru o mașină care să te poată duce la destinație în siguranță, indiferent de starea drumului sau de condițiile meteorologice.

Dacă ai decis să cumperi o mașină rulată, alege una care a fost atent verificată de specialiști și care îți oferă garanția că toate componentele sunt în condiții optime de funcționare. Leasing Automobile oferă garanție tuturor mașinilor achiziționate și le livrează cu revizia făcută.

Achiziționează o mașină potrivită stilului tău de condus, dar cu dotări care să te ajute efectuezi manevre de depășire în siguranță, să eviți obstacolele și să faci față situațiilor neprevăzute apărute pe drum.

Benzină, motorină, electric sau hibrid?

Această alegere depinde de preferințele fiecăruia dar și de destinație. Dacă pleci în vacanță într-o zonă mai puțin dezvoltată cu o mașină electrică există riscul să nu ai unde să o încarci. Pentru a evita situațiile neplăcute, pentru astfel de drumuri, este de preferat să alegi un model hibrid sau un autoturism cu un motor cu ardere internă.

Asigură-te că alegi o mașină fiabilă

Mașinile second-hand sunt o alegere bună doar dacă faci alegerea potrivită.

Leasing Automobile le oferă clienților 100% siguranță atunci când cumpără sau fac o comandă la furnizorii parteneri din Germania. Dealerul oferă garanția că toate mașinile livrate sunt în perfectă stare de funcționare și că toate componentele sunt în cei mai buni parametri. Astfel, ai asigurarea că ai ales o mașină fiabilă, gata de drum imediat ce ai cumpărat-o.

Intră pe site sau vizitează showroom-urile Leasing Automobile și alege-ți mașina de familie perfectă pentru viitoarea ta vacanță!

 

 

Parallax

Vizualizari
104
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri