Smile Media

[P] Cum o companie din Alba Iulia a devenit un jucător global, colaborând cu giganți precum ONU, McDonald’s, BestBuy și Turkish Airlines

Radu Oprea și Marius Pădureanu

tagDiv, o companie cu sediul în Alba Iulia, a reușit să ajungă pe piața internațională prin serviciile de dezvoltare web și software. În prezent, au în portofoliu clienți precum ONU, Share America, Turkish Airlines, Best Buy, McDonald’s, Bitcoin și Uber. Cu o cifră de afaceri impresionantă de 1 milion de euro în 2023 și peste 500 de proiecte finalizate, tagDiv reprezintă un model de succes în industria IT.

Primele reușite au fost obținute odată cu lansarea a celor două teme pentru WordPress: Newspaper și Newsmag, ce au devenit un bestseller pe platforma Envato Market, unde sunt prezenți printre cei mai mari autori de teme. Astăzi, cu vânzări de peste 10 milioane de euro și utilizată de peste 140.000 de clienți din întreaga lume, tagDiv a dovedit că soluțiile sale sunt nu doar inovatoare, ci și extrem de căutate.

Fondată de tinerii antreprenori, Marius Pădureanu și Radu Oprea, tagDiv s-a remarcat prin dezvoltarea de produse software proprii. Printre acestea se numără și iFlow, aplicație de HR și pontaj, care este astăzi utilizată de peste 500 de companii, oferind o soluție simplă și eficientă pentru monitorizarea timpului de lucru.

"De la început, ne-am dorit să facem tehnologia accesibilă și ușor de utilizat pentru toți. iFlow este rezultatul acestei viziuni, permițând companiilor de orice dimensiune să optimizeze gestionarea timpului și a resurselor umane fără eforturi majore", explică fondatorii.

Pe măsură ce cererea a crescut, echipa s-a extins și a început să ofere soluții personalizate, satisfăcând nevoile unei clientele din ce în ce mai diverse, începând cu afaceri mici și persoane fizice, până la corporații și afaceri cu renume din toate industriile.

tagdiv

 

Echipa de 30 de tineri pasionați continuă să evolueze, angajându-se să aducă pe piață produse care transformă și simplifică modul în care interacționăm cu tehnologia.

"Credem cu tărie că succesul nostru se datorează accentului pe inovație și calitatea superioară a serviciilor oferite. Suntem mândri că am putut să ne extindem la nivel global, colaborând cu parteneri de prestigiu din Statele Unite și Europa", afirmă fondatorii.

"Orice afacere merită să aibă o prezență online puternică. Într-o lume tot mai conectată, mediul online deschide uși și creează oportunități nenumărate. La tagDiv, misiunea noastră este să ajutăm fiecare client să își atingă potențialul maxim online, prin soluții creative și personalizate", concluzionează echipa.

Așadar, prin dedicație, inovație și o echipă talentată, tagDiv din Alba Iulia reușește să se distingă pe piața internațională, demonstrând că limitele sunt doar niște bariere impuse de noi înșine, iar succesul este accesibil indiferent de locație. Echipa își propune să susțină digitalizarea afacerilor românești și este disponibilă pentru a prelua și dezvolta proiecte noi.

Parallax

Vizualizari
2270
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri