Claudiu Zamfir

Lecție de la Google pentru antreprenori: „Părerea utilizatorilor este esențială pentru a ne îmbunătăți produsul”

google-dreamstime

Modul în care un gigant IT ca Google se raportează la părerea utilizatorului, atunci când lansează un produs, poate fi o lecție bună și pentru un antreprenor la început de drum cu micul său startup.

Directorul Google și al companiei-mamă Alphabet le-a transmis colegilor din tot grupul tech un mesaj, în care le scrie despre importanța feed-back-ului utilizatorilor pentru viitorul tehnologiei de inteligență artificială Bard, care va schimba felul în care căutăm pe Google.

Mesajul lui Sundar Pichai, publicat de CNBC, apare într-un moment foarte important pentru Google, care lucrează de ani buni la super-tehnologiile sale de inteligență artificială și se confruntă acum și cu presiunea tandemului Microsoft-ChatGPT.

Marți, Google a lansat tehnologia Bard pentru a fi testată de utilizatorii din SUA și Marea Britanie, iar părerea lor este crucială pentru compania americană.

„Pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să folosească Bard și să-i testeze capabilitățile, ne vor surprinde. Lucrurile vor merge prost. Dar feedback-ul utilizatorilor este esențial pentru îmbunătățirea produsului și a tehnologiei de bază. (...) Vom continua să salutăm tot  feedback-ul care urmează să ne iasă în cale. Vom învăța din el și vom continua să iterăm și să îmbunătățim” - a transmis CEO-ul Google, Sundar Pichai, în mesajul către angajați, redat de CNBC.

 

Parallax

Vizualizari
554
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri