Smile Media

Last Call pentru startupurile de tehnologie care activează în HoReCa și Retail! Ultimele 48 de ore de înscrieri la F&B Business Accelerator

F&B Business Accelerator

Startupurile care dezvoltă tehnologie pentru HoReCa și Retail mai au timp până pe 28 februarie pentru a se înscrie la F&B Business Accelerator, un program de accelerare de șase săptămâni organizat de Hospitality Culture Institute, cu sprijinul UniCredit Bank. 

Înscrierile pot fi făcute AICI.

În cadrul celor șase săptămâni de accelerare, antreprenorii acceptați în program vor beneficia de peste 50 de workhsopuri și întâlniri 1on1 susținute de antreprenori și profesioniști de top din IT, HoReCa, Retail, Marketing sau Investiții. 

Cea mai mare casă de avocatură din Sud-Estul Europei, Țuca Zbârcea & Asociații, precum și KPMG, se numără printre partenerii strategici ai F&B Business Accelerator, astfel încât specialiștii acestora vor lucra îndeaproape cu antreprenorii acceptați în program, pe teme de Legal și Fiscalitate. Totodată, printre partenerii programului se numără Vodafone Business, Tazz, PayPoint, Purcari și Hotspot.

Expunere la cel mai important fond de investiții din industria ospitalității

La finalul perioadei de accelerare, antreprenorii absolvenți ai programului vor participa la un Pitch de Finanțare, în prezența mai multor investitori tip angel, fonduri de investiții locale și internaționale. Printre acestea se numără și McWin, fond de investiții lider la nivel internațional în industria ospitalității, cu acțiuni în peste 1600 de restaurante, care devine partener al F&B Business Accelerator. 

Astfel, investitorii McWin vor participa la Pitching Day-ul organizat de F&B Business Accelerator iar Pawel Szczepaniak, Head of Digital al McWin, va face parte din echipa de mentori ai F&B Business Accelerator.  

Printre trainerii și mentorii implicați în programul de accelerare se numără: Răzvan Gheorghiu-Testa, partener fondator Țuca Zbârcea & Asociații, Dragoș Doroș, Fiscal Partner KPMG, Alfred Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza, Dan Isai, CEO Salad Box, Alexandru Popa - Business Incubation - Corporate Venture Capital at Schneider Electric, Radu Bălăceanu, cofondator LifeBox, Albert Davidoglu, CEO Macromex sau Corneliu Vilsan, Chief Marketing Officer Alexandrion Group. Lista completă de traineri și mentori poate fi consultată AICI.

Articol susținut de F&B Business Accelerator

Parallax

Vizualizari
734
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri