Denisa Crăciun

Investiție într-o aplicație românească de fitness care folosește tehnologia blockchain

Thumbnail

BullPerks, o platformă descentralizată tip Venture Capital, investește într-un proiect românesc care vrea să revoluționeze industria wellness cu ajutorul tehnologiei online și blockchain. 

Este vorba despre proiectul românesc Sense4FIT, al cărui CEO este Antonio Enache (foto). Proiectul are are o echipă formată din 9 programatori, coordonați de un tânăr român, Cristian Gherghina, care locuiește în SUA și lucrează pentru Microsoft.

Proiectul este sprijinit de Andy Szekely - Team Performance Coach, Daniela Șerban – Head of Investment, Valentin Maior – Head of Growth, Florin Mîndru – Head of Business and Strategy, Ionuț Moncea – Head of Operations.

Și prezentatorul TV, Dani Oțil, face parte din echipa Sense4Fit, în calitate de Head of Marketing.

Prin acest parteneriat, proiectul românesc va avea deschidere internațională, potrivit unui comunicat transmis StartupCafe.ro. Totodată, BullPerks oferă o garanție pentru viitorii investitori din România și străinătate.

În prezent, proiectul Sense4Fit a intrat în faza de private sales.

„Ne dorim să creăm o experiență captivantă pentru clienții noștri, în care antrenamentele fizice să se îmbine cu cele virtuale. Vorbim atât de antrenamente disponibile online, accesibile la orice oră și structurate pe nevoile individuale, inclusiv din perspectiva duratei, dar și de integrare live streaming și antrenamente în metaverse”, a explicat Antonio Enache, Wellness Coach, Business Coach, Life Coach și Master Trainer, antreprenorul care a dezvoltat programul și platforma Sense4FIT.

Sense4FIT va avea 4 unități de afaceri diferite, interconectate într-un singur ecosistem, care va oferi atât o soluție atractivă pentru utilizatori, cât și un model de afaceri pentru cei care doresc să investească și să monetizeze, conform comunicatului.

Aceste experiențe vor fi legate între ele prin intermediul unui utility token propriu, SFIT, care va avea utilizări în cadrul ecosistemului Sense4FIT: recompense, plăți, achiziții de NFT, recompense pentru competiții, modalități de interacțiune a comunității și multe altele.

Tokenul SFIT va fi implementat folosind platforma românească de blockchain Elrond, recunoscută la nivel mondial pentru siguranță și securitate.

Ce este BullPerks

BullPerks este o platformă descentralizată tip Venture Capital și de lansare de noi proiecte multi-chain din lume, construită pe BNB Chain Blockchain.

„Noua eră a stilului de viață este aici! Faceți cunoștință cu Sense4FIT, un proiect bazat pe ecosistemul Elrond, care își propune să creeze o experiență captivantă pentru clienții săi, în care antrenamentele fizice se îmbină cu cele virtuale”, anunțau recent reprezentanții BullPerks pe contul oficial de Twitter.

Platforma BullPerks reunește persoane care își doresc să investească împreună în cele mai bune proiecte cripto în aceiași termeni cu Venture Capital (capital de risc), la recomandările specializate oferite de echipa și consilierii BullPerks.

Proiectele înscrise în platforma BullPerks sunt analizate în prealabil de experții în criptomonede și investiții din cadrul echipei BullPerks.

„Lucrând îndeaproape cu cei mai buni ingineri și designeri XR, echipa Sense4FIT va oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de antrenament virtual. Suntem bucuroși să vă anunțăm că BullPerks a investit în Sense4FIT pentru a contribui la implementarea și dezvoltarea acestui proiect”, se mai arată în postarea pe rețeaua de socializare.

Parallax

Vizualizari
1922
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri