Smile Media

[P] Instalare și reparații centrale termice (București-Ilfov) prin ReparCentrala.ro

Instalare și reparații centrale termice (București-Ilfov) prin ReparCentrala.ro

Aveți nevoie de servicii de instalare sau reparatii centrale termice (Bucuresti-Ilfov)? Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, compania Future Line Instal SRL București are în portofoliu peste 25000 de centrale instalate, pentru care asigură service în garanție și post-garanție 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Compania are experiență în proiectarea instalațiilor termice cu utilizare diversă: pentru case, clădiri comerciale sau publice, spații de birouri sau de producție etc., indiferent de tehnologia folosită, de la cele folosind tehnologii clasice (centrale termice pe gaz, combustibil solid sau lichid) până la tehnologiile bazate pe resurse regenerabile (sisteme solare sau pompe de căldură).

Service centrale termice (București-Ilfov)

Dacă aveți nevoie de un service pentru centrala dumneavoastră, găsiți datele de contact pe site. Puteți să apelați la această companie pentru următoarele servicii:

  • montaj (instalare) centrala termică, inclusiv realizarea circuitului de încălzire și apă caldă menajeră;
  • reparatii centrale termice indiferent de marcă sau model;
  • punere în funcțiune (PIF);
  • autorizații ISCIR;
  • verificări tehnice periodice (VTP) și revizii centrala termică;
  • curățare chimică instalații termice (acestea sunt necesare datorită efectelor nedorite produse de calcarul din apa dură).

Dispeceratul pentru asistență tehnică este disponibil non-stop.

Reparații centrale termice

Compania Future Line Instal SRL București presteaza servicii de reparații centrale termice folosind personal calificat cu mare experiență. 

Piesele de schimb folosite sunt de calitate. Garantăm calitatea lucrărilor efectuate.

Instalare centrala termică (București-Ilfov)

Instalatorul va fixa centrala termică pe perete, apoi o va racorda la circuitul de încălzire și apă caldă și rece. 

După aceea va face verificarea etanșeității și punerea sub presiune a instalației, va monta acel kit care permite evacuarea gazelor arse (fiind necesară perforarea peretelui), va monta furtunul pentru eliminarea condensului produs de centralele în condensare și va face toate verificările necesare.

În funcție de bugetul și solicitarea clientului, circuitul de încălzire și apă se poate face folosind țevi din cupru, pexal sau PPR.

Punere în funcțiune (PIF)

Operațiunea de punere în funcțiune a centralei termice (PIF) reprezintă prima pornire a centralei termice și poate fi făcută doar de către o firmă autorizată ISCIR.

În cadrul acestei operațiuni se verifică funcționarea în regim de furnizare apă caldă și în regim de încălzire.

Se emite și Admiterea Functionarii (AF) – Autorizația ISCIR. După maxim 2 ani este necesar sa se reînnoiască autorizația ISCIR a centralei termice.

Doar în cazul în care s-a obținut admiterea funcționării (AF) și s-a făcut și punerea în funcțiune (PIF) va fi valabilă și garanția centralei termice.

Autorizație ISCIR pentru centrala termică

Fără această autorizație centrala nu are voie să funcționeze. Acest document are valabilitatea de 2 ani.

Verificarea tehnică periodică (VTP) si revizia centralei termice

Pentru verificarea funcționării în siguranță a centralelor termice, reglementările legale prevăd necesitatea efectuării unei verificări tehnice periodice (VTP) la maxim 2 ani.

Sunt necesare revizii ale centralelor la maxim 10 ani, după maxim 6 luni de nefolosire a centralei sau după un eveniment care pune în pericol siguranța.

Desigur, atât verificarea tehnică periodică (VTP), cât și revizia centralei se pot face și mai des, la solicitarea deținătorului.

Curățarea chimică a centralei termice

Calcarul din apa dură poate deteriora în timp centrala termică și întreaga instalație. Pentru aceasta este necesar ca periodic să se realizeze o curățare chimică, folosind substanțe de spălare profesionale.

Compania noastră vă oferă și acest serviciu contra cost.

Pentru comenzi sau orice informații vă invităm să ne contactați.

Parallax

Vizualizari
227
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri