Denisa Crăciun

Înscrieri: Premii în valoare totală de 30.000 EUR pentru antreprenori, la incubatorul Future Makers 2023

aplica-acum-dreamstime

Antreprenorii din România se pot înscrie la cea de-a șasea ediție a incubatorului Future Makers, la care sunt puse în joc premii în valoare totală de 30.000 EUR, mentorat și conectare cu fonduri de investiții.

Înscrierile la incubatorul digital se fac AICI și sunt deschise până pe 8 mai 2023

În 2023, cohorta de primăvară-vară are 2 teme principale: Future Makers Health și Future Makers Open Innovation, care se adresează business-urilor aflate în stadii incipiente.

Programul se desfășoară în perioada mai - septembrie și este adresat ideilor de business care fie activează în industria de sănătate și wellbeing, fie au o componentă semnificativă de inovație în alte domenii, din România dar și locuri rezervate pentru startup-uri din Grecia, Serbia, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova și Slovacia.

În cadrul finalei, echipele selectate își vor prezenta ideea în fața unui juriu format din experți în domeniile în care activează, pentru premii în valoare de 15.000 euro.

De asemenea, aceștia primesc și acces gratuit la platforme de business development, în valoare de 15.000 de euro.

„Suntem entuziasmați să aducem în cea de-a șasea ediție a incubatorului Future Makers nu mai puțin de 40 de startup-uri aflate la început de drum, din România, dar și țări din Europa Centrală și de Est. Antreprenorilor li s-a pregătit o experiență cu o componentă internațională puternică, ce îi va ghida în primii lor pași făcuți în lumea afacerilor, având alături mentori, traineri și experți din România, Israel, UK, Germania, SUA, Danemarca, Ungaria si Grecia”, menționează Paul Nechita, Program Manager al programului.

Programul oferă mentorat facilitat de experți și antreprenori internaționali, de peste de 30 de ore de ateliere antreprenoriale, de tehnologie și foresight, de acces la experți din industriile pe care le reprezintă.

De asemenea, participanții vor interacționa într-o platformă globală de educație și networking, vor lucra în baza unui kit digital comprehensiv pentru a putea elabora livrabile esențiale pentru funcționarea noului lor business, precum: un plan de afaceri, un executive summary, un pitch deck, un elevator pitch, un raport de trenduri și un business model canvas și vor avea acces la expunere media și la feedback din partea unor experți internaționali și mentori.

Printre câștigătorii Future Makers din anii trecuți se numără, AI Minded (soluție AI care accelerează tratamentul cancerului, reducând munca manuală din procesul de conturare a radiografiilor), toboro (o platformă de închiriere de obiecte de zi cu zi), swim.me (dispozitiv smart pentru înotători cu probleme de vedere), Dataphoria (platformă care folosește data analytics și unelte de inteligență artificială pentru a analiza potențialul de sustenabilitate al ONG-urilor și guvernelor), EcoTree (aplicație pentru eficientizarea managementului deșeurilor), Aventurile Tzitzi-Poc (teatru și AR pentru copii), Synovius (proteze pentru recuperare medicală) sau Polymore (algoritm AI de selecție a deșeurilor plastice).

Future Makers este organizat de Social Innovation Solutions, în parteneriat cu Rompetrol și UniCredit Bank România.

Parallax

Vizualizari
319
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri