Denisa Crăciun

Înscrieri online: Program pentru lideri de ONG-uri și întreprinderi sociale

ONG

Se fac înscrieri într-un program pentru lideri de ONG-uri și întreprinderi sociale din Sud-Estul României.

Înscrierile în programul IncubaThor se fac AICI. Perioada de aplicare este 9 iunie – 30 iunie (ora 14:00).

Programul vizează dezvoltarea abilităților necesare pentru:

  • Atragerea de fonduri: Participanții vor învăța tehnici de absorbție eficientă a donațiilor, sponsorizărilor, granturilor și facilităților fiscale.
  • Asumarea riscurilor calculate: Dezvoltarea abilităților de evaluare și gestionare a riscurilor pentru exploatarea oportunităților comunității.
  • Capacitatea de relaționare: Construirea și menținerea relațiilor cu diverși stakeholderi pentru îmbunătățirea politicilor locale și competențelor necesare dezvoltării durabile.
  • Inovație și adaptabilitate: Încurajarea gândirii creative și adaptabilității pentru a răspunde nevoilor dinamice ale comunității.
  • Formularea de obiective SMART: Dezvoltarea capacității de a stabili obiective specifice, măsurabile, abordabile, realiste și încadrate în timp.Programul vizează dezvoltarea competențelor esențiale pentru liderii ONG-urilor, oferindu-le un cadru de formare unde pot învăța să identifice soluții sustenabile și incluzive, perfect adaptate nevoilor comunităților pe care le deservesc.

Sunt 50.000 EUR disponibili pentru formarea de lideri de ONG-uri. Participanții vor completa un formular de înscriere, evaluat pe baza unei grile de punctaj. Primii 25 de aplicanți cu cel mai mare punctaj vor trece în etapa de interviu eliminatoriu.

Potrivit organizatorilor, pot participa maximum 15 lideri de ONG-uri.

Proiectul este implementat de OpenHub Creative Cluster, împreună cu Fundația Comunitară Galați, Asociația pentru Antreprenoriat România și Empretec România.

Parallax

Vizualizari
1334
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri