Claudiu Zamfir

Înscrieri online: Premii totale de 30.000 dolari pentru programatori, la The Bucharest Hackathon 2024

computer-romania-dreamstime

Programatorii se pot înscrie online, până pe 10 aprilie, la The Bucharest Hackathon 2024, un concurs cu premii totale în valoare de 30.000 de dolari, care va avea loc la Teatrul Odeon din Capitală, cu sprijinul Google, MultiversX, Stripe, Amazon, Orange și al altor companii.

Înscrierile în program se fac AICI. La competiție programatorii vor putea lucra pe orice proiect software sau hardware care folosește tehnologiile blockchain, AI și DevTools. Echipele vor fi formate din câte 2-4 membri.

The Bucharest Hackathon, va avea loc anul acesta în perioada 13 – 14 aprilie 2024, la Teatrul Odeon, Sala Studio din centrul Bucureștiului. La eveniment sunt așteptați peste 200 programatori, care vor sta peste noapte la locație pentru a lucra la proiectele lor.

Organizatorii anunță premii totale de 30.000 de dolari, din care se vor acorda, printre altele:

  • Premiul I - 5.000 dolari,
  • Premiul II-3.000 dolari,
  • Premiul III - 2.000 dolari.

Acești premianți vor obține și credite AWS în valoare de câte 5.000 de dolari.

Juriul este format din profesioniști cu experiență în companii IT, precum: Diana Olar (Google), Daniel Rizea (Fitbit), Andrei Marinica (MultiversX), Irina Raicu (Microsoft), Andrei Pitiș (Genezio), Dragoș Mădărășan (Amazon Web Services), Flavian Manea (Bware Labs).

Ajuns la a doua ediție, hackathonul bucureștean își propune să devină un eveniment recurent în care programatorii să învețe unii de la alții și să lucreze împreună la rezolvarea problemelor globale încă nerezolvate, într-un cadru plin de distracție și creativitate, contribuind astfel la modelarea unui viitor mai frumos prin tehnologie.

Parallax

Vizualizari
360
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri