Claudiu Zamfir

Înscrieri 2022: Finanțări nerambursabile de până la 20.000 EUR pentru proiecte destinate copiilor, la Innovators for Children

Thumbnail

Startup-urile românești, organizațiile neguvernamentale (ONG) și antreprenorii sociali, cu  proiecte și soluții tehnologice inovatoare care aduc un impact pozitiv calității vieții copiilor și adolescenților din România, se pot înscrie la programul de accelerare Innovators for Children 2022, pentru șansa de a obține acces la mentorat și finanțare nerambursabilă de până la 20.000 de euro în total.

Înscrierile se fac AICI, până pe pe 12 iunie 2022, au anunțat, joi, organizatorii, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro. .

Programul este structurat în două etape principale:

  1. În primele 2 luni, între 10 și 15 startupuri selectate vor trece printr-un proces de accelerare, în care se vor concentra pe construirea și validarea unui model de afacere și vor beneficia de sesiuni de training, mentorat, consultanță și întâlniri de feedback, urmând ca apoi să participe la o conferință online de networking cu specialiști, antreprenori și ONG-uri relevante din domeniul wellbeing-ului copiilor din România și Elveția.  
  2. Participanții își vor prezenta apoi soluțiile în cadrul Pitch Day, eveniment public în urma căruia vor fi selectați finaliștii. Apoi, aceștia vor intra într-o etapă de 3 luni de dezvoltare a soluțiilor și vor avea acces la finanțare nerambursabilă în valoare totală de 20.000 euro și la o campanie de imagine cu apariții relevante în media.

Innovators for Children 2022: Condiții de eligibilitate

Innovators for Children 2022 caută startupuri și antreprenori sociali care dezvoltă cu ajutorul tehnologiei soluții pentru sănătatea fizică și emoțională a copiilor, educație, nutriție și alimentație, siguranță, drepturile copiilor în era digitală și alte domenii care ar putea contribui la o viață mai bună pentru copiii și adolescenții cu vârsta între 0-18 ani.

Se caută ONG-uri, antreprenori sociali și startupuri tech din toată România, care au o idee, sunt în stadiul de prototip sau au, de maximum 1 an, o soluție disponibilă comercial pe piață la data finalizării perioadei de înscriere.

Sunt așteptate în special soluții tehnologice scalabile.

Ajuns la a patra ediție, programul de accelerare de business Innovators for Children, organizat de Impact Hub Bucharest și Impact Hub Basel, a cooptat ca partener UiPath Foundation, organizația caritabilă a companiei româno-americane de roboți software.

De la începutul programului, în cele trei ediții de până acum, 12 proiecte câștigătoare au fost susținute și au primit o finanțare totală în valoare totală de 231.000 euro, iar toți participanții din cadrul acceleratorului au beneficiat de peste 150 de ore de mentorat și training. Suma totală a investițiilor și finanțărilor primite de aceștia după încheierea programului depășește 3,8 milioane de euro.

Parallax

Vizualizari
4244
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri