Denisa Crăciun

Înscrieri 2024: Evenimente gratuite despre DeepTech pentru startup-uri, investitori, acceleratoare și incubatoare de afaceri din România

startup

Startup-urile românești, investitorii și managerii de acceleratoare și incubatoare din România pot participa gratuit, în luna martie 2024, la o serie de evenimente virtuale care vizează sectorul DeepTech.

Proiectul Collab, care presupune seria de evenimente virtuale, este lansat de AccelerAction, un proiect finanțat de UE pentru dezvoltatea inovației DeepTech în Europa.

  • Startup-urile se pot înscrie AICI pentru a învăța cum să își extindă soluțiile și să identifice eficient oportunitățile de finanțare adecvate. Evenimentul dedicat lor va avea loc pe 19 martie. Speakerul evenimentului este Sara Mancini, manager senior la Intellera Consulting, și va vorbi despre „Deblocarea eticii AI în DeepTech”.
  • Investitorii pot participa pe 20 martie la un eveniment la care pot afla cum să facă investiții inteligente într-un mediu cu risc ridicat și să găsească cele mai talentate startup-uri tehnologice. Înscrierile se fac AICI. Evenimentul va fi găzduit de Dr. Micol Chiesa, Partener and Head of Impact la Planet Fund, iar tema este „Managementul portofoliului”.
  • De asemenea, reprezentanții acceleratoarelor și incubatoarelor pot participa tot pe 20 martie la un eveniment, pentru a învăța cum să ofere un sprijin mai bun startup-urilor și să contribuie la eliminarea decalajelor de inovare. Înscrierile se fac AICI. Speakerul evenimentului este Dóra Marosvölgyi, fondator și CEO la DARE Innovations, și va vorbi despre „Identificarea potențialului în startup-urile Deep Tech”.

Ultimul eveniment din seria Collab va avea loc pe 26 martie și este deschis tuturor jucătorilor cheie, oferind un cadru în care aceștia pot stabili legături și pot reuni cele mai bune practici care să faciliteze trecerea treptată de la fragmentare la  o piață  europeană conectată, echitabilă și mai inovatoare.

AccelerAction a fost lansat în septembrie 2022 și este sprijinit de programul Horizon Europe. Acesta își propune să reunească principalii actori DeepTech prin intermediul acestui nou ecosistem virtual, ca parte a unui efort de conectare a ecosistemelor de inovare și de eficientizare a oportunităților de afaceri în întreaga Europă, încurajând și promovând în același timp echilibrul de gen în sectoarele tehnologice.

Parallax

Vizualizari
187
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri