Răzvan Tătaru

Înscrieri: Eveniment de Ziua Comerțului Online pentru antreprenorii români

Thumbnail

Antreprenorii și specialiștii din sectorul de comerț online se pot înscrie la un eveniment în data de 18 octombrie 2023, unde vor asista la o prezentare legată de „Magazinul viitorului” și la paneluri de discuție, potrivit unui comunicat de presă.

Înscrierile se fac AICI, iar participarea este gratuită. Conferința va avea loc la NORD Events Center, situat pe str. George Constantinescu nr. 4B, București.

Scopul evenimentului este de a facilita discuții constructive și de a consolida legăturile dintre actorii principali ai sectorului de e-commerce din România.

Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) se așteaptă la participarea a aproximativ 500 de persoane, antreprenori și profesioniști de top din industria comerțului electronic, precum și reprezentanți ai autorităților statului.

Participanții vor asista la o prezentare cu informații despre evoluția percepției consumatorilor cu privire la „Magazinul Viitorului” în perioada 2018-2023 și cum văd aceștia experiența ideală de cumpărături.

Totodată, în cadrul evenimentului vor avea loc și două paneluri de discuții, în care reprezentanții mediului privat vor discuta cu cei ai autorităților statului despre cum promovarea plăților electronice, a inovării și a internaționalizării companiilor românești, cu focus pe cele din sectorul comerțului electronic, pot sprijini dezvoltarea economică a României.

„Prin organizarea acestui eveniment dorim să oferim o platformă de dialog între profesioniștii din domeniu și reprezentanții autorităților statului, dar și să aruncăm o privire asupra viitorului magazinelor online”, a declarat Cristi Movilă, președintele ARMO.

Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) a fost lansată în 2010. Aceasta reprezintă magazinele online din România și susține interesele membrilor săi. ARMO a elaborat Codul de Bune Practici ale Magazinelor Online și un program de atestare a magazinelor online din România, în conformitate cu acest Cod de Bune Practici.

Parallax

Vizualizari
104
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri