Smile Media

Înscrieri deschise: F&B Business Accelerator caută startupuri de tehnologie care activează în HoReCa și Retail

horeca

F&B Business Accelerator lansează un nou program de accelerare dedicat startupurilor de tehnologie care activează în HoReCa, Retail sau industrii conexe. 

Înscrierile în noua cohortă a F&B Business Accelerator, program susținut de UniCredit Bank, pot fi făcute AICI. Termenul limită pentru înscrieri este 28 februarie. 

Pe parcursul celor șase săptămâni de accelerare, antreprenorii selectați vor beneficia de peste 50 de workhsopuri și întâlniri 1on1 susținute de antreprenori și profesioniști de top din IT, HoReCa, Retail, Marketing sau Investiții. 

Cea mai mare casă de avocatură din Sud-Estul Europei, Țuca Zbârcea & Asociații, precum și KPMG, se numără printre partenerii strategici ai F&B Business Accelerator, astfel încât specialiștii acestora vor lucra îndeaproape cu antreprenorii acceptați în program, pe teme de Legal și Fiscalitate. Totodată, printre partenerii programului se numără Vodafone Business, Tazz, PayPoint, Purcari și Hotspot.

La finalul perioadei de accelerare, antreprenorii absolvenți ai programului vor participa la un Pitch de Finanțare, în prezența mai multor investitori tip angel, fonduri de investiții locale și internaționale. 

Cu ocazia deschiderii noului call pentru antreprenori, F&B Business Accelerator anunță si un parteneriat cu McWin, cel mai important fond de investiții care activează în HoReCa, FMCG și retail, acționar în peste 1600 de restaurante la nivel global, printre care Burger King, Popeyes sau L’osteria. 

Robert Agarici, Project Manager F&B Business Accelerator: „17% din hrana produsă la nivel mondial ajunge să fie aruncată la gunoi. În România, aproape 75% din restaurante și cantine aruncă mâncare. Etichetarea greșită a alimentelor este o altă problemă majoră cu care se confruntă sectorul de mâncare și băuturi. În momentul de față, trasabilitatea lanțului de aprovizionare este un proces anevoios și plin de hibe. Așa ajungem, de exemplu, să cumpărăm produse bio care nu sunt bio. În Marea Britanie, 55% din peștele consumat este etichetat greșit. În România, am avut cazuri de hering colorat vândut ca somon. Cu ajutorul tehnologiei, atât risipa alimentară cât și problemele ce țin de trasabilitatea lanțului de aprovizionare pot fi rezolvate. Intersecția dintre tehnologie și industria alimentară poate crea extrem de multe oportunități și ne dorim să găsim acele idei și startupuri pe care să le ajutăm să scaleze la nivel internațional”. 

Anca Ungureanu, director Identitate și Comunicare, UniCredit Bank:Noile tehnologii au capacitatea să rezolve multe dintre provocările cu care umanitatea se confruntă în momentul de față în ceea ce privește alimentația. Este nevoie de curaj din partea fondatorilor, de mentorat din partea antreprenorilor și profesioniștilor cu experiență și de sprijin din partea comunității. Aceste elemente se regăsesc în programul F&B Business Accelerator și, de aceea, ne bucurăm să susținem eforturile F&B Business Accelerator și îi încurajăm pe antreprenori să aplice în număr cât mai mare”

McWin devine partener al F&B Business Accelerator

McWin, fond de investiții lider la nivel internațional în industria ospitalității, cu acțiuni în peste 1600 de restaurante, devine partener al F&B Business Accelerator. Astfel, investitorii McWin vor participa la Pitching Day-ul organizat de F&B Business Accelerator iar Pawel Szczepaniak, Head of Digital al McWin, va face parte din echipa de mentori ai F&B Business Accelerator.  

Află AICI mai multe detalii despre programul F&B Business Accelerator, mentorii, trainerii și partenerii implicați în program.

Articol susținut de F&B Business Accelerator

Parallax

Vizualizari
777
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.438
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.09

rating: 1.438

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 288
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri