Vera Iurcu

Se fac înscrieri: Noi cursuri Google pentru antreprenori români

Thumbnail

Google a anunțat lansarea programului de accelerare Google for Startups: Growth Academy, pentru startup-uri și antreprenori care dezvoltă soluții de tip SaaS. Se pot înscrie și antreprenori din România.

Înscrierile se fac AICI până pe 14 aprilie 2021, urmând ca programul să înceapă în data de 29 aprilie.

Sunt eligibile pentru a participa în programul Google startup-uri B2B (dezvoltă tehnologii pentru companii) sau B2SMB (dezvoltă tehnologii pentru firme mici) cu un produs SaaS (Software as a Service) care generează venituri și care sunt în căutare de investiții pentru dezvoltare.

Un alt criteriu pe care trebuie să îl îndeplinească afacerile care vor să se înscrie în program este să aibă până la 5 membri în echipă, fiecare având un rol în domenii precum marketing și growth, strategie sau dezvoltare.

În cadrul programului online de accelerare, participanții vor participa la workshop-uri educaționale și sesiuni de mentorat individuale cu experți din industrie. De asemenea, vor avea acces la o comunitate de oameni cu interese comune.

Timp de 9 săptămâni, antreprenorii vor învăța despre produs și piață, procese de vânzare și evaluarea potenților clienți, cum să construiască o strategie de intrare pe o piață nouă și tot ceea ce înseamnă marketing automation - de la procesele de achiziție și comunicare cu potențiali clienți și până la conversia acestora.

Mai multe amănunte despre agendă și mentori, pe site-ul oficial al programului.

Parallax

Vizualizari
2232
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri