Răzvan Tătaru

Înscrieri: Cursuri de digitalizare pentru ONG-uri, printr-un program susținut de Google

aplică acum

ONG-urile românești se pot înscrie într-un program gratuit de cursuri de digitalizare, realizat în colaborare cu Google.

Înscrierile în programul internațional Digital ABC se fac AICI. Programul se desfășoară în perioada 18 septembrie - 6 decembrie 2023.

Scopul evenimentului organizat de Riga TechGirls și Google este de a ajuta reprezentanții ONG-urilor să-și îmbunătățească abilitățile digitale.

Digital ABC va avea loc în totalitate online, în limba engleză, și se va concentra asupra a patru module de învățare: management de produs și proiect, utilizarea datelor, instrumente digitale și tehnologie modernă, respectiv AI și machine learning.

De-a lungul programului, participanții pot dobândi cunoștințe în dezvoltare de site-uri, management de proiecte, fundraising, utilizare de date, digital marketing, instrumente de colaborare și de design, inteligență artificială și tehnologie modernă (Web3, VR/AR, blockchain, crypto, Internet of Things).

Digital ABC este destinat reprezentanților ONG-urilor la nivel global, indiferent de gen.

Riga TechGirls este o organizație non-profit care se concentrează pe educarea și inspirarea femeilor și fetelor în domeniul tehnologiei.

Parallax

Vizualizari
343
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri