Denisa Crăciun

Înscrieri: Cursuri gratuite de educație digitală pentru angajații din IMM-urile românești

Persoana care isi ia notite in timpul unui curs

Se fac înscrieri la un program gratuit de cursuri de educație digitală și consultanță pentru angajații din IMM-urile românești.

100 de întreprinderi mici și mijlocii (IMM) din România pot înscrie în programul DigitON de la 4 la 10 angajați din companie. 

Înscrierile se fac AICI, până la data de 20 februarie.

Participanții vor beneficia de un program de formare, care combină teoria cu practica. Ei vor învăța, utilizând tehnologia, să realizeze proiecte de digitalizare, să îmbunătățească și să eficientizeze procesele de lucru și să dezvolte o cultură organizațională bazată pe colaborare hibridă, pe optimizare și ameliorare a relației interne și externe. 

Cursurile au loc online și sunt ținute de traineri recunoscuți în domeniu.

Cele 100 de întreprinderi mici și mijlocii (IMM) din sectoare economice cu potențial competitiv (turism, fabricație de produse manufacturiere, industrie alimentară sau comerț) care activează în diferite regiuni ale României pot accesa gratuit DigitON. 

Fiecare participant va avea acces la ore de formare individuală și la cursuri colective, precum:

  • Conștientizarea importanței digitalizării
  • Digitalizare de bază pentru eficientizarea muncii
  • Digitalizarea performanței
  • Transformarea digitală
  • Digitalizare competitivă
  • Acoperirea geografică a DigitON

Se pot înscrie în program doar IMM-uri care sunt înregistrate și își desfășoară activitățile în regiunile: Nord-Est - județele: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui; Centru - județele: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu; Nord-Vest - județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj; Vest - județele: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara. Timiș; Sud-Muntenia - județele: Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman.

DigitON este un program cu fonduri europene, implementat între 18 octombrie 2022 și 31 decembrie 2023, de Asociația Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER), lider de consorțiu, în parteneriat cu Humanistic prin POLIAC DEVELOPMENT SRL.
 

Parallax

Vizualizari
665
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri