Răzvan Tătaru

Înscrieri 2023: Amazon caută startup-uri fintech europene, inclusiv din România

logo Amazon

Startup-urile românești de tehnologie financiară se pot înscrie într-un program de accelerare lansat de Amazon.

Startup-urile fintech pot aplica la AWS Global Fintech Accelerator, un program prin care membrii afacerilor pot primi mentorat și sprijin pentru ideile lor.

Înscrierile se fac AICI, până la data de 31 august.

Amazon Web Services va alege 150 de startup-uri fintech care folosesc tehnologii ca inteligența artificială și machine learning, din Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.

Programul de șase săptămâni se desfășoară remote, în perioada 2 octombrie – 6 noiembrie, timp în care vor primi mentorat  în arii ca: obținerea de finanțare, extindere, strategii go-to-market, cloud și adoptarea AI și Machine Learning.

Cohorta va primi si alte beneficii, cum ar fi până la 25.000 dolari în credite AWS Activate și alte oportunități de la parteneri, inclusiv sprijin în integrarea inteligenței artificiale, oferit de NVIDIA.

La finalul celor șase săptămâni, primele 15 afaceri de succes înscrise în program vor participa la Demo Day, unde vor veni și potențiali investitori. De asemenea, aceștia vor primi până la 75.000 dolari în credite AWS Activate pe lângă creditele primite anterior.

Parallax

Vizualizari
640
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri