Răzvan Tătaru

Înscrieri: Accelerator pentru startup-urile românești de comerț online

Comerț online

Antreprenorii români se pot înscrie în ShopStart Accel, unde își pot dezvolta strategiile de vânzări online prin mentorat, resurse și soluții de servicii și finanțare.

Înscrierile se fac AICI până la data de 28 octombrie, iar locurile sunt limitate.

Acceleratorul de e-commerce pune la dispoziție sesiuni de mentorat, conferințe cu speakeri care pot împărtăși detalii din industrie, sesiuni de business și 6 luni de acces la o platformă de comerț online.

Sesiunile de învățare din cadrul proiectului sunt împărțite în trei module.

Calendarul acceleratorului

  • Business acceleration (9 noiembrie – 30 ianuarie): Sesiuni de dezvoltare a afacerii, training-uri, workshop-uri și acces la mentori și experți în e-comm
  • E-comm creation, integration și suport (1 decembrie – 30 ianuarie): e-comm development, integration & Go live, custom growth support și consultanță și suport de la specialiști
  • Suport & consultanță: 3 luni de suport pentru magazinul online începând cu 1 februarie

În urma programului, vor fi două idei de afaceri online câștigătoare. Prima idee va fi aleasă de un juriu compus din profesioniști din domeniul e-commerce, iar a doua va fi aleasă de comunitate.

ShopStart Accel este organizat de Institutul de Excelență în Antreprenoriat (idEA) și Shopoteque, o platformă specializată pe comerț online.

Parallax

Vizualizari
462
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri