Răzvan Tătaru

Înscrieri 2024: eveniment pentru antreprenori din domeniul comerț online

Comerț online

Antreprenorii din domeniul comerț online se pot înscrie la un eveniment în care pot afla detalii despre un program de accelerare, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Înscrierile se fac AICI.

Evenimentul de lansare WarmUP Event al programului eComm Accel, organizat de Institutul de Excelență în Antreprenoriat (idEA), va avea loc miercuri, 19 iunie 2024, la Commons Unirii, începând cu ora 18:00.

eComm Accel este un program intensiv destinat afacerilor care vor să crească rapid, care cuprinde mentorat, training-uri specializate și acces la o rețea de specialiști și investitori. Scopul programului este de a sprijini business-urile online să își accelereze dezvoltarea și să își crească veniturile într-un ritm accelerat.

„Prin programul eComm Accel, antreprenorii din domeniul ecommerce vor beneficia de suport prin mentorat, training-uri specializate și acces la o rețea de specialiști și investitori. Scopul nostru este să sprijinim accelerarea dezvoltării afacerilor online și creșterea solidă și sustenabilă a veniturilor”, a declarat Felix Crisan, CEO NETOPIA.

Agenda evenimentului de WarmUP

  • Horia Grozea, Sales and Business Development Director, NETOPIA Payments – va vorbi despre cum programul eComm Accel ajută business-urile online să-și accelereze dezvoltarea și să-și crească rapid veniturile.
  • Matei Dumitrescu, investitor și mentor idEA – va oferi detalii despre program din perspectiva fondatorului unora dintre cele mai bune programe de accelerare din România.

„Prin eComm Accel, oferim antreprenorilor din ecommerce un cadru optim pentru a învăța, a se dezvolta și a-și crește afacerile. Este esențial să le oferim acces la mentori și investitori care îi pot ghida spre succes”, a declarat Matei Dumitrescu, fondator idEA.

Povești de Succes:

  • Laura Sardescu, co-fondator neakaisa.ro – va împărtăși cum a reușit să dezvolte o afacere de peste 6 milioane EUR.
  • Arthur Rădulescu, fondator și CEO MerchantPro – va prezenta principiile unui business sănătos și va oferi insight-uri valoroase pentru succes.

Crash Course:

  • Cristi Movilă, Președinte ARMO – va discuta despre integrarea soluțiilor de inteligență artificială pentru creșterea afacerii.

Sesiune de Networking cu vin și pizza

Programul este potrivit pentru antreprenorii care doresc să își accelereze afacerile, să își scaleze business-ul și să beneficieze de mentorat de la experți de top din industrie.

idEA este un ONG dedicat sprijinirii antreprenoriatului în România prin educație, mentorat și finanțare pentru startup-uri. Programele idEA includ Venture Accel, ADRVest Accel, MedicHubAccel, Acceleratoare Universitare și Cassini Hackathon.

Parallax

Vizualizari
176
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri