Denisa Crăciun

Înscrieri 2023: Program de mentorat pentru tineri antreprenori din România

Program de mentorat 2023

Antreprenorii din România aflați în primii 3 ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare, se pot înscrie la un program de training și mentorat, cu workshop-uri care acoperă subiecte precum finanțe și contabilitate, marketing sau e-commerce.

Înscrierile pentru ediția  a 9-a a programului JCI Tineri Antreprenori se fac AICI, până pe 28 ianuarie

Programul este structurat ca un mini MBA și cuprinde workshop-uri ce acoperă următoarele subiecte: vânzări, finanțe și contabilitate, marketing și comunicare, design thinking, digitalizare, e-commerce, legal, branding si dezvoltare personala. 

Cele 2 luni de sesiuni săptămânale se încheie cu o perioadă de mentorat 1 la 1.

Mentorii sunt antreprenori și specialiști cu experiență în domeniul în care participanții au nevoie specifică de ajutor. 

La final, toți cursanții participă la o sesiune de pitch în care își prezintă afacerea pentru a obține finanțare, sprijin sau consultanță.

Anul acesta, programul oferă pe lângă premii o serie de bonusuri.

În funcție de interes și nevoile business-ului, participanții vor primi suplimentar consiliere juridică, ședințe de coaching și dezvoltare personală, consultanță de brand, marketing și comunicare.

Programul organizat de Junior Chamber International București se va desfășura offline, în fiecare miercuri, începând cu 1 februarie. 

Parallax

Vizualizari
378
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri