Smile Media

IMANA trimite prin Fundația Scheherazade din România provizii medicale urgente în ajutorul Ucrainei în valoare de 15,367,048.24 $ USD

Thumbnail

Ca răspuns la conflictul prelungit din Ucraina, Asociația Medicală Islamică din America de Nord (IMANA) s-a activat pentru obținerea a 20.000 kg (22 tone) de medicamente esențiale şi provizii pentru populația afectată din Ucraina.

Valoarea totală a produselor donate este de 15,367,048.24 $ USD.

Mii de civili continuă să se confrunte cu consecințele devastării prin prăbuşirea infrastructurii publice din Ucraina. Având în vedere lipsa resurselor, mulți ucraineni au fost şi continuă să fie strămutați departe de casele lor. În căutarea unor refugii sigure, aceştia vor trebui să facă față şi provocării de a-şi satisface nevoile de bază. Răspunsul IMANA, prin campania sa Help Ukraine Stand, își propune să se axeze pe un serviciu de bază care este adesea trecut cu vederea: asistența medicală.

IMANA colaborează cu Fundația Scheherazade din România, lucrând direct cu oficialii ucraineni şi cu spitale pentru a livra aceste provizii vitale în Ucraina, urmând ca acestea să fie distribuite.

IMANA îi încurajează pe cei care doresc să susțină această inițiativă să viziteze pagina dedicată Help Ukraine Stand despre Asociația Medicală Islamică din America de Nord (IMANA).

IMANA este o organizație nonprofit înregistrată conform 501(c)(3) în Statele Unite ale Americii (scutită de impozitul pe venit), reprezentând o resursă cheie şi o rețea pentru medicii şi profesioniştii din domeniul sănătății musulmani americani. IMANA a oferit ajutor medical global pentru peste 3,02 milioane de pacienți din 36 de țări.

IMANA sprijină, de asemenea, accesul la asistență medicală şi inițiative ce susțin echitatea în Statele Unite ale Americii prin acordarea de granturi, acoperirea datoriilor medicale și alte programe. Pentru mai multe informații vizitați IMANA.org.

Fundația Scheherazade doreşte să mulțumească KLG Europe Logistics SRL Romania pentru asistența oferită cu depozitul intermediar şi documentația.

Transportul tuturor produselor donate, precum și al voluntarilor din București până în Cernăuți, este asigurat de societatea Blue River Bucureşti. Toate produsele donate au fost încărcate cu ajutorul High International Construct într-o semiremorcă pentru transport general marfă, pusă la dispoziție de către Schwarzmüller România. Un astfel de transport umanitar având ca destinație Ucraina este posibil mulțumită tuturor donațiilor generoase din partea partenerilor și colaboratorilor.

Transportul va merge către Spitalul Județean Cernăuți din Ucraina pe data de 01.04.2022.

Dorim să salutăm şi să le mulțumim şoferilor români care distribuie fără teamă ajutoare în Ucraina şi sunt singurii care îşi riscă viețile pentru a ajuta populația ucraineană.

Mulțumiri speciale Autorității Vamale din România, Poliției de Frontieră şi Inspectoratului General pentru Imigrări, precum şi celorlalte autorități statale relevante, pentru asistența oferită în distribuirea eficientă a transportului umanitar către Ucraina. Depun eforturi zi şi noapte pentru a se asigura că noi ca şi ONG-uri putem avea un parcurs rapid pentru activitatea noastră.

Consulul general al României la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu, a susținut demersurile derulate de  IMANA privind ajutoarele umanitare pentru Ucraina, fiind unul din cel mai valoros sprijin acordat Ucrainei.

De asemenea dorim să mulțumim Guvernului României și Președintelui Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur, pentru facilitarea transportului din România către Ucraina.

La această acțiune umanitară va fi prezentă doamna Wajiha Haris - președinte Fundatia Scheherazade, domnul doctor Tariq Cheema, reprezentant IMANA și doamna Liliana Agheorghicesei, Prim Vicepreședinte CONAF, reprezentând Regiunea Nord-Est.

Parallax

Vizualizari
178
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 410
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri