Denisa Crăciun

Cea mai nouă investiție a fondatorului Bolt, Markus Villig: Startup-ul ucrainean de soluții IT pentru managementul financiar al firmelor

Fondatorul Bolt, Markus Villig

Un startup ucrainean de soluții IT pentru managementul financiar al firmelor a obținut o finanțare de 1 milion de dolari la care a participat și fondatorul Bolt, Markus Villig.

Startup-ul Fuelfinance fondat în 2019 la Kiev, de Alyona Mysko și Yaroslav Azhnyuk, vrea să înlocuiască „munca cea mai banală a fondatorilor de startup-uri și a departamentelor financiare” cu „instrumente care simplifică managementul financiar”.

Fondatorii și mulți alți membri ai startup-ului au rămas în Ucraina, o țară răvășită de război de aproape un an, și spun că au reușit să își tripleze afacerea în 2022. 

Pe lângă Markus Villig, la runda de finanțare au mai participat co-fondatorul platformei de conversații SendBird, John S. Kim, și fondurile de investiții Stratmind din San Francisco și Bad Ideas axat pe Europa de Est.

„Misiunea Fuel este de a salva companiile de greșeli financiare care nu ar fi trebuit să se întâmple. Dacă reușim asta, nu numai că putem salva o bună parte din PIB, dar putem salva munca unor oameni și evităm multe drame personale”, spune Alyona Mysko, co-fondator Fuelfinance.
 

---

Urmărește un interviu cu fondatorul Bolt, Markus Villig:

Parallax

Vizualizari
1033
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri