Claudiu Zamfir

Finanțare privată românească, de 180.000 Euro, acordată unei platfrome online

Thumbnail

Fondul de investiții românesc Sparking Capital, împreună cu un grup de investitori individuali tip business angels, a acordat o finanțare de capital de risc de 180.000 de euro unei platforme online de comparare a serviciilor bancare din România.

Bankata.ro este o platformă digitală care analizează și compară în mod obiectiv toate pro-dusele bancare disponibile clienților din România. Platforma include în prezent informații și analize despre carduri de credit, conturi de investiții, credite de nevoi personale, credite ipo-tecare și imobiliare, și urmează să adauge în portofoliu serviciile băncilor digitale și ale platformelor internaționale de plăți.

Investiția va fi folosită preponderent pentru dezvoltarea IT și marketing, au informat părțile, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Platfroma online a fost lansată de doi antreprenori pasionați de industria financiară, cu peste 10 ani de experiență în banking și în managementul portofoliilor de investiți: Diana Seredenciuc și Andrei Perianu (foto).

La rândul său, investitorul principal din această rundă de finanțare, Sparking Capital, este un fond de investiții de venture capital românesc, condus de Vlad Panait, Cristian Negruțiu și Vlad Sarca. Fondul, constituit din surse private, face investiții de capital de risc tip pre-seed și seed în firme inovatoare din segmentele fintech, property tech, Industry 4.0, economie circulară, marketing tech, transformare digitală și sustenabilitate.

Parallax

Vizualizari
1059
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri