Denisa Crăciun

Finanțare de 2 milioane EUR pentru un startup românesc de soluții IT pentru munca de la birou

Dragos Badea

Un startup IT românesc de soluții de management pentru munca de la birou a obținut o finanțare de 2 milioane de EUR, într-o rundă de investiții condusă de GapMinder, la care a participat și SeedBlink.

Yarooms, companie românească de tehnologie fondată în 2010 de Dragoș Badea, Emil Muthu și Marcel Preda, vrea să folosească finanțarea obținută pentru creșterea business-ului.

GapMinder este investitorul principal al acestei runde de finanțare, contribuind cu 1,6 milioane de EUR.

„Această finanțare ne va ajuta să creștem în noile oportunități de piață identificate și să ne accelerăm dezvoltarea prin extinderea echipei și a know-how-ului acesteia”, a declarat Dragoș Badea, CEO și co-fondator al Yarooms.

Startup-ul SaaS (software as a service) creează un software de management pentru munca de la birou și oferă soluții pentru rezervarea birourilor și a sălilor de ședință, planificarea muncii hibride, semnalizare digitală.

Yarooms susține că clienți din peste 50 de țări, printre cele mai importante piețe fiind SUA, Canada, Italia, Marea Britanie.

Compania are clienți din diferite industrii, cum ar fi instituții financiare, autorități guvernamentale sau instituții de învățământ. 

„Pentru a crește, locurile de muncă trebuie să pună mai mult ca niciodată oamenii în centrul atenției. Misiunea Yarooms este de a ajuta companiile să creeze o cultură puternică a colaborării, să ofere flexibilitate și libertate angajaților.

Suntem agili și ne cunoaștem foarte bine industria - acest lucru ne-a permis să inovăm și să creăm soluții care îi ajută pe clienții noștri să fie alături de angajați chiar și în cele mai dificile momente, cum ar fi pandemia Covid-19”, a mai spus Dragoș Badea.

De cealaltă parte, Cosmin Ochișor, partener GapMinder, e de părere că „munca în sistem hibrid este noua normalitate în ceea ce privește modul de folosire al birourilor deoarece atât angajatorii, cât și angajații au realizat avantajele acestui nou fel de a lucra împreună”.

Și Andrei Dudoiu, Managing Partner la SeedBlink, spune că „suntem încântați ca Yarooms face parte din portofoliului nostru de companii finanțate și că împărtășim această oportunitate cu comunitatea noastră de investitori europeni”.

Parallax

Vizualizari
1684
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri