Claudiu Zamfir

1 milion EUR finanțare pentru aplicația românească de închirieri de locuințe Milluu

Thumbnail

Aplicația românească de închirieri de locuințe Milluu a finalizat o rundă de investiții de 1 milion de euro, a anunțat, joi, platforma de crowdfunding SeedBlink, pe care s-a listat startup-ul.

Finanțarea este susținută în principal de investitorii polonezi de la CofounderZone, cu participarea unor fonduri de investiții și business angels din România care au mai acordat  sprijin Milluu: Early Game Ventures, ROCA X, Growceanu, Simple Capital, Netopia Ventures și alții.

Prezentă în București, Milluu va folosi fondurile atrase pentru a-și dezvolta platforma de tehnologie în sectorul imobiliar (PropTech) și a se extinde la Cluj, Iași și la Varșovia.

Startup-ul a fost fondat, în anul 2017, de Florin Stoian (foto), antreprenor care anterior a pus bazele unor afaceri ca StarTaxi și Yellow Menu. Aplicația Milluu intermediază închirierile de locuințe și este dedicată proprietarilor și chiriașilor, scoțând astfel din joc agențiile imobiliare.

Când a venit pandemia COVID-19, Milluu a deschis o divizie de property management, prin care preia în gestiune completă de la proprietari apartamente pentru care asigură riscul neîncasării chiriei prin garantarea plăților neîntrerupte ale chiriei pe întreaga perioadă contractuală. Cu noul model de business, atât pentru proprietari cât și pentru chiriași, Milluu oferă o soluție digitală integrată, de la programarea vizitelor, semnarea contractului de închiriere, managementul plăților chiriei și a facturilor de utilități, managementul reparațiilor, până la încheierea contractului și eliberarea acelui apartament.

Parallax

Vizualizari
1584
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri