Claudiu Zamfir

Compania-mamă a Facebook lansează un program de sprijin pentru antreprenorii ucraineni

Thumbnail

Compania Meta, în care sunt grupate Facebook, Instagram, WhatsApp și alte afaceri ale miliardarului american Mark Zuckerberg, a lansat un program de sprijin pentru antreprenorii ucraineni, în contextul războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, potrivit unui comunicat transmis StartupCafe.ro.

Programul de Redresare al Economiei Ucrainei a fost inițiat de președintele Meta Nick Clegg, fost vicepremier liberal-democrat al Marii Britanii (2010-2015).

Inițiativa include o investiție de 1,5 milioane de dolari pentru a construi o soluție dedicată afacerilor mici și mijlocii din Ucraina.

Ca parte a programului, Meta a lansat luni un hub de training, oferind diverse resurse educaționale, incluzând cursuri Blueprint, Meta Boost training platform, și povești IMM inspiraționale.

Kateryna Kruk, Regional Public Policy Manager CEE al Meta, a declarat:

„Antreprenorii ucrainieni demonstrează faptul că deși este război, nimic nu împiedică dorința de dezvoltare constantă, continuând căutarea unor soluții pentru a rămâne pe linia de plutire în astfel de circumstanțe dificile. În Meta suntem profund impresionați de dedicarea lor și, pentru a ne putea exprima suportul, lansăm Programul de Redresare al Economiei Ucrainei. Antreprenorii vor fi susținuți cu diferite resurse educaționale, instrucțiuni și sfaturi utile referitoare la modalitatea de a gestiona cu success business-ul lor în lumea digitală – totul în limba ucrainiana. În hub-ul educațional am inclus cele mai relevante materiale, ca fiecare să descopere ceva folositor pentru el. Antreprenorii ucrainieni sunt acei oameni ce ne inspiră pe fiecare dintre noi, deci chiar sperăm ca prin această inițiativă să le putem ridica starea de spirit și să îi putem ajuta să atingă înălțimi mari”.

În cadrul noului hub vor fi disponibile multiple workshop-uri, training-uri și diferite resurse educaționale, toate gratuite, precum:

  •     Meta Blueprint – un program educațional global ce permite participanților să îsi extindă cunoștințele și să își dezvolte abilitățile în marketing-ul digital și în social media.
  •     Platforma Meta Boost – vine cu numeroase workshop-uri despre cum să crești în mod eficient imaginea unei companii, creșterea gradului de conștientizare a brand-ului, ținerea legăturii cu clienții și crearea convingerii, dar și despre conținutul captivant.
  •     Povești inspiraționale ale afacerilor ucrainiene de succes.
  •     Informație esențială în ceea ce privește programele de parteneriat, locale.
  •     Un ChatBot pe WhatsApp, prietenos și ușor de folosit, ce va face procesul de învățare și mai eficient.
Parallax

Vizualizari
138
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri