Smile Media

Spectacol fără limite marca Orange România: 3 zile de experiențe inedite în rețeaua #1, în Piața George Enescu din București- (P)

Thumbnail

În luna septembrie 2021, Orange a finalizat tranzacția prin care a achiziționat pachetul majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications. Pentru a marca acest moment important din istoria companiei, Orange România organizează în perioada 20-22 mai 2022 un spectacol fără limite, în care arta și inovația se îmbină într-o manieră inedită.

Evenimentul, ce are loc în Piața George Enescu din București, aduce publicului experiențe inedite în rețeaua #1, Orange, certificată de auditori independenți drept cea mai rapidă rețea din România*. Astfel, pasionații de VR și de cultură, dar nu numai, au la dispoziție zona Orange Expo unde pot alege să viziteze, cu ajutorul realității virtuale, Catedrala Notre-Dame din Paris și să descopere acest simbol parizian și emblematic monument de arhitectură gotică așa cum arăta înainte de 2019. În același timp, iubitorii de raliu, pot conduce de la distanță, prin intermediul rețelei 5G, o mașină pe un circuit din Franța.

În plus, tehnologia și arta vor da viață unui conținut 3D special realizat pentru acest eveniment, cu care spectatorii vor putea interacționa prin intermediul unei instalații video.

Spectacolul va fi completat de reprezentații artistice stradale, iar în zilele de 20 și 21 mai, Orchestra Simfonică București va susține un concert live de muzică clasică, în care celebra lucrare ”Anotimpurile” a lui Antonio Vivaldi îi va încânta pe cei prezenți.

Intrarea este liberă, publicul fiind așteptat în spațiul dedicat din Piața George Enescu începând cu ora 18:30.

Parallax

Vizualizari
2042
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri