Denisa Crăciun

Eveniment Ethereum la București: Se ține și un hackathon pentru hackeri, cu premii totale de 30.000 dolari

ETH

Se fac înscrieri la un hackathon pentru hackeri, cu premii în valoare totală de 30.000 de dolari, ce va avea loc în cadrul unei conferințe Ethereum, la București.

Înscrierile la ETH Bucharest se fac AICI, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este compus din acest hackathon, care se va desfășura în perioada 27 – 30 martie, și o conferință ce se va ține în zilele de 29 și 30 martie, cu „scopul de a facilita tehnologia blockchain și inovația Web3”, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Pentru premiile în valoare de peste 30.000 de dolari vor concura peste 100 de hackeri din București, Cluj, Timișoara, Roma, Berlin, Belgrad, Mumbai, Londra, Lisabona, Barcelona, Istanbul, Munchen.

„Suntem entuziasmați să organizăm ETH Bucharest, cel mai mare event dedicat ecosistemului Ethereum organizat vreodată în Europa de Est”, a declarat Octavian Stănescu, co-fondator și CEO al ETH Bucharest. „Fiind cel mai important eveniment dedicat developerilor, comunităților, antreprenorilor și liderilor de opinie din regiune, ETH Bucharest reprezintă o oportunitate unică de a conecta comunitatea pasionată de Ethereum și Web3 în general, și, desigur, de a participa la viitorul inovației Web3”.

La eveniment vor participa peste 70 de speakeri, inclusiv românul Mihai Alisie, co-fondator al Ethereum, potrivit comunicatului.  

Care mai este prețul Ethereum (ETH)

Luni, 25 martie 2024, la ora transmiterii acestei știri, ETH se tranzacționa la prețul de 3.446 dolari și 77 cenți, în creștere cu 1,77% față de ziua precedentă, potrivit datelor de pe CoinMarketCap.

Criptomoneda a înregistrat prețul său de vârf pe 16 noiembrie 2021, când a ajuns la 4.891 dolari, Față de atunci, prețul actual al ETH este cu aproape 30% mai mic.

Parallax

Vizualizari
343
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri