Denisa Crăciun

Peste 2.500 de elevi români vor învăța cum să-și aleagă jobul potrivit, printr-un program gratuit

tineri

Peste 2.500 de liceeni români vor participa gratuit la un program de sesiuni de dezvoltare a abilităților și de consiliere profesională.

Peste 2.500 de elevi din România, cu vârsta de peste 16 ani, vor participa la noua ediție a proiectului JA Job Incubator. Inițiativa a fost lansată pentru a motiva elevii să își continue studiile și să învețe cum să își identifice propriile valori, pasiuni și puncte forte pentru a-și alege mai ușor în viitor o profesie potrivită, pentru a fi mai bine pregătiți pentru integrarea pe piața muncii și a avea o carieră de succes.

Tinerii au acces gratuit la modulul internațional digital JA de orientare profesională, la activități applied learning. De asemenea, vor fi webinare pe teme utile pentru viitoarea lor carieră (cum se realizează un CV bun în diferite domenii precum financiar, IT, HR sau juridic, găsirea punctelor forte și abilităților pentru alegerea carierei potrivite, pregătirea pentru interviu, de ce competențe ai nevoie pentru primii pași în angajare ș.a.), toate acestea contribuind la pregătirea tinerilor pentru piața muncii, aflată în continuă schimbare.

În lunile octombrie și noiembrie, peste 980 de elevi, alături de profesorii coordonatori, au participat deja la webinare. Programul este organizat de Junior Achievement și Societe Generale Global Solution Centre.

Parallax

Vizualizari
167
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri