Smile Media

Economie de TIMP și BANI cu Publyo ™ PRO și Publyo ™ Marketplace

Publyo

Publyo ™ a devenit deja un brand național și dacă ești specialist în marketing și nu folosești încă produsele Publyo ™, deja ai rămas în urmă din punct de vedere tehnologic. Publyo ™, sau mai corect spus Publyo ™ PRO și Publyo ™ Marketplace, este o metodă eficientă de a economisi timp și bani pentru agențiile digitale.

Publyo ™ PRO a luat ființă anul trecut, dintr-o nevoie reală de automatizare a agențiilor digitale din România. În Occident automatizarea s-a transformat deja în subiectul principal de discuție pentru o mulțime de specialiști în marketing digital și nu numai, în timp ce la noi, până la Publyo ™ PRO, implementarea unei campanii de marketing online putea dura și până la câteva săptămâni.

Cum funcționează Publyo ™ PRO și care sunt avantajele sale?

Publyo ™ PRO este disponibil agențiilor de marketing digital sau PR pe bază de abonament. Cu o sumă lunară modică, Publyo ™ PRO permite utilizatorilor săi să creeze campanii eficiente de advertoriale și să monitorizeze și raporteze rezultatele acestora în doar câteva minute.

Ca să implementezi o campanie de marketing cu Publyo ™ PRO nu trebuie decât să introduci în sistem cuvintele cheie, numele publicațiilor unde vrei să apară advertorialele tale și alte detalii pe care le consideri necesare pentru redactarea materialelor și adresele de email ale writerilor, publisherilor și clienților tăi, iar de restul se ocupă Publyo ™ PRO!

Nu ai încă o echipă de writeri? Apelează la cei din familia Publyo ™, specializați în diverse domenii, care pot redacta pentru tine materiale profesionale, pe baza indicațiilor tale.

Nu ai încă parteneriate cu publisherii care te interesează? Pe lângă faptul că primești lunar o serie de articole gratuite prin abonamentul Publyo ™ PRO, făcându-l astfel practic gratuit, Publyo ™ PRO are înglobat și un shop intern care îți oferă acces la oferte de preț unice, de care pot profita doar clienții Publyo ™ PRO, la cele mai mari publicații din România.

Te-ai săturat să-ți dispară articolele de pe internet? Cu Publyo ™ PRO nu se va mai întâmpla așa ceva niciodată deoarece funcția de monitorizare Publyo ™ are grijă ca articolele tale să rămână pentru totdeauna acolo unde le-ai postat.

Pentru toate aceste avantaje și multe altele, familiei Publyo ™ PRO i s-au alăturat deja 33 de agenții digitale mari din România, iar numărul lor este în creștere.

Cum funcționează Publyo ™ Marketplace și care sunt avantajele sale?

La fel ca Publyo ™ PRO, Publyo ™ Marketplace te ajută să economisești timp și bani și să lucrezi mai eficient. Publyo ™ Marketplace poate fi folosit de către orice persoană, indiferent dacă are sau nu un abonament Publyo ™ PRO sau dacă face parte dintr-o agenție digitală sau lucrează pe cont propriu.

În Publyo ™ Marketplace sunt nenumărate publicații foarte mari din România, cu o autoritate impresionantă și din diferite domenii, care te scutesc de necesitatea de a încheia personal parteneriate cu furnizori de advertoriale și nesfârșita aventură de a găsi cele mai bune oferte.

Cu Publyo ™ Marketplace totul este simplu și transparent. Ai listate acolo toate publicațiile din care poți să alegi și bineînțeles, prețul lor și toate celelalte detalii importante pentru campaniile tale de marketing. Iar ceea ce îți rămâne de făcut este doar să te bucuri de timpul și banii economisiți și să investești mai multă energie în dezvoltarea afacerii tale.

Cu alte cuvinte, Publyo ™ Marketplace echilibrează balanța prețurilor în favoarea specialiștilor în marketing care vor să joace cinstit și să se axeze pe lucruri importante precum calitatea campaniilor de promovare pe care le oferă clienților lor și nu detalii precum prețurile advertorialelor pentru care întotdeauna au impresia că plătesc mai mult decât valorează.

Ești gata să atingi nivelul următor și să devii un profesionist desăvârșit în domeniul marketingului digital? Cu Publyo ™ PRO și Publyo ™ Marketplace este simplu și distractiv să-ți promovezi clienții în mediul online și să le oferi cele mai bune servicii digitale de care ești capabil, cu efort infinit mai mic decât cel depus până în prezent.

Articol suținut de Publyo

Parallax

Vizualizari
120
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.438
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.09

rating: 1.438

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 294
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri