Denisa Crăciun

Early Game Ventures investește într-o companie românească de conferințe

Thumbnail

O companie românească de conferințe premium accesează o investiție de la fondul de capital de risc Early Game Ventures (EGV) pentru scalarea business-ului la nivel global.

Fondatorii Brand Minds vor să își dezvolte brandul pe piața internațională și își propun să acceseze o investiție de la Early Game Ventures și alți investitori privați, conform unui comunicat transmis StartupCafe.ro.

„Brand Minds s-a impus pe piața evenimentelor de business ca un etalon de calitate, devenind principalul eveniment de acest fel din Europa Centrală și de Est. Folosind investiția noastră, compania va distribui și pe canele digitale conținutul generat în cadrul evenimentelor. Se deschid astfel noi surse de venit și se permite accesul unui public mai larg la invitații de top pe care BRAND MINDS îi aduce an de an în România”, susține Radu Stoicoviciu, Partener EGV.

Compania românească de conferințe, Brand Minds The global Thinkers Business Summit va ajunge în 2022 la cea de-a 10-a ediție și vrea să lanseze în același an o platformă digitală.

Platforma va ajuta compania să interconecteze comunitatea internațională de business construită în jurul brandului, având ca obiectiv și viziune scalarea companiei la nivel global, cu membri din peste 50 țări.

„Cred că Brand Minds are un rol foarte important în societate, acesta fiind să aducă repere de valori, etică și profesionalism în afaceri. Cu fiecare eveniment, ne dorim să aducem inspirație antreprenorială și educație de business valoroasă, de la cei mai influenți gânditori globali”, spune Avi Cicirean, fondator Brand Minds.

Early Game Ventures este o companie de venture capital care investește în startup-uri și afaceri care creează noi industrii pe piețele emergente din Europa.

De cealaltă parte, Brand Minds spune că se integrează în TOP 5 - cele mai mari conferințe de business din Europa.

Parallax

Vizualizari
201
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri