Smile Media

Crypto.ro anunță prima conferință crypto din România - se numește The Alliance

Crypto.ro

Crypto.ro, o importantă platformă media de criptomonede și blockchain din România, a anunțat organizarea conferinței "The Alliance" la Timișoara. Această conferință unică va avea loc în 21 septembrie 2023, la Galla Events.

"The Alliance" aduce împreună cei mai creativi antreprenori, investitori și pasionați de blockchain pentru a discuta despre cele mai noi tendințe și oportunități din lumea crypto.

Ce este “The Alliance” 

"The Alliance" este o conferință de neratat pentru membrii comunității crypto care doresc să întâlnească investitori cu aceleași interese, să împărtășească sfaturi și să descopere cele mai recente tendințe din piața crypto.

„Sperăm că această conferință crypto să aibă un mare impact în creșterea și adoptia criptomonedelor și a tehnologiei blockchain atât în Romania, cât și în Europa”, a declarat Alex Numeris, fondator și CEO.

Despre conferința crypto The Alliance

Așteptând peste 500 de participanți din toată Europa, această conferință crypto oferă o oportunitate fantastică pentru participanți de a se conecta, acumula cunoștințe, discuta noutăți recente din domeniul crypto și a lucra alături de unele dintre cele mai importante figuri din domeniul criptomonedelor.

Pentru a afla mai multe despre conferința The Alliance, vizitați site-ul oficial la events.crypto.ro

Despre crypto.ro

Crypto.ro este un important hub media de crypto, oferind informații actuale și detalii 

despre peisajul în continuă evoluție al criptomonedelor. Având o echipă dedicată și bine informată, platforma oferă o înțelegere vastă în sfera crypto, cuprinzând analize de piață, modificările legislative și chiar cursuri de criptomonede gratuite.

Platforma include, de asemenea, o serie de articole informative concepute pentru a ajuta investitorii să aleagă cele mai bune criptomonede de investit.

Mai mult, recenziile detaliate ale crypto.ro oferă informații valoroase investitorilor, permițându-le să determine cele mai potrivite platforme de tranzactionat criptomonede. Analiza vastă a platformei cuprinde numeroase exchange-uri, dotând investitorii cu informațiile necesare pentru a încredința cu încredere fondurile lor unor platforme potrivite.

Oferind un curs gratuit de criptomonede, analize ale pieței și cunoștințe cuprinzătoare despre cele mai bune aplicații crypto, crypto.ro funcționează ca o sursă de informare pentru tot ce ține de crypto.

Articol susținut de Crypto.ro

Parallax

Vizualizari
476
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 340
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri